İbrahim Cansız'dan Türkiye Kamu-sen'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İbrahim Cansız'dan Türkiye Kamu-sen'e Ziyaret

İbrahim Cansız\'dan Türkiye Kamu-sen\'e Ziyaret

Zonguldak AK Parti Milletvekili Aday Adayı İbrahim Cansız Türkiye Kamu-Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Kadir Bacıoğlu ve yönetimini ziyaret etti.

11.03.2015 14:21

Zonguldak AK Parti Milletvekili Aday Adayı İbrahim Cansız Türkiye Kamu-Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Kadir Bacıoğlu ve yönetimini ziyaret etti.

Zonguldak AK Parti Milletvekili Aday Adayı ve İlim Yayma Cemiyeti Başkanı eski Zonguldak İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Cansız seçim ziyaretleri kapsamında Türkiye Kamu-Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Kadir Bacıoğlu ve Türkiye Kamu-Sen yönetimine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen ziyarette açıklama yapan Türkiye Kamu - Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Kadir Bacıoğlu, İbrahim Cansız'ın çıktığı bu milletvekilliği yolunda başarılı olması dileyerek, "İbrahim Cansız beyefendi de devlet memurluğundan gelme bir eğitimci bir ağabeyimiz olduğu için bu ziyaretinden dolayı onur duyuyoruz, adaylığının hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Daha önce de belirttiğimiz gibi devlet memurlarına siyasi yasağın bir an önce kaldırılmasını ve siyasetin içerisinde devlet memuru arkadaşlarımızın daha çok yer alması gerektiğini düşünüyoruz. Umarım Sayın İbrahim hocamızın aday adaylığı süreci adaylığa dönüşür, ardından milletvekili seçilir. Milletvekili seçilirse eğer tabi ki Türkiye Kamu-Sen olarak Zonguldak'la ilgili sıkıntılarımızı kendisine ileteceğiz" dedi.

Kamu-Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Kadir Bacıoğlu'nun açıklamalarının ardından konuşan Zonguldak AK Parti Milletvekili Aday Adayı ve İlim Yayma Cemiyeti Başkanı eski Zonguldak İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Cansız kendisinin de eski bir sendikacı olduğunu hatırlatarak, "Türkiye Kamu-Sen eskiden beri köklü bir sendika, içerisinde çok iyi tanıdığımız arkadaşlarımız, gönüldaşlarımız var. Kamu- Sen ailesi içerisindeki diğer sendikalar da çok değerli arkadaşlarımız var. 38 yıldır çalıştığımız öğretmen ve diğer sendikalı arkadaşlarımızla çok güzel diyaloglarımız oldu. Zaten istikamet ve değerlerimiz aşağı yukarı aynıdır. Ben Eğitim Bir-Sen'in kurucu başkanlığını yaptım. Biz her zaman ayrıştırıcı değil birleştirici, bütünleştirici olmaya çalıştık. Hiçbir zaman bir yarış içerisine girmedik. Bir kardeş kuruluş olarak devam ettik. İnşallah Milletvekilliği süreci gerçekleşirse, arkadaşlarımızla birlikte onların da önerilerini alıp Zonguldak'ın sorunlarını çözmeye çalışacağız" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İbrahim Cansız'dan Türkiye Kamu-sen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement