İhlas Koleji Öğretmenler Günü'nü Kutladı - Son Dakika
Güncel

İhlas Koleji Öğretmenler Günü'nü Kutladı

İhlas Koleji Öğretmenler Günü\'nü Kutladı

Öğretmenlerin en anlamlı günü olan 24 Kasım Öğretmenler Günü İhlas Koleji tarafından her sene olduğu gibi bu yıl da düzenlenen bir organizasyon ile kutlandı.

25.11.2014 10:43

Öğretmenlerin en anlamlı günü olan 24 Kasım Öğretmenler Günü İhlas Koleji tarafından her sene olduğu gibi bu yıl da düzenlenen bir organizasyon ile kutlandı.

İhlas Holding VİP Salonu'nda düzenlenen organizasyona İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün, İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, İhlas Koleji yöneticileri ve öğretmenleri katıldılar.

Akşam yemeği ile başlayan organizasyonda Hami Koç, masaları tek tek dolaşarak öğretmenlerle sohbet etti. Daha sonra konuşmasını yapan Hami Koç, dünyanın en kutsal mesleğinin öğretmenlik olduğunu vurguladı. Böylesine bir mesleği tercih ettikleri için öğretmenlere teşekkür eden Koç, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

İhlas Koleji öğretmenlerinden güçlerinin yettiğince bu mesleğe devam etmelerini isteyen Koç, öğretmenliğin sevgi ve sabır temelinde oturması gerektiğini söyledi. "Eğer bir ülke de 365 gün öğretmenler günü olursa o ülke huzura ve refaha ulaşır." diyen Koç, öğretmenlerin bir ülkenin en büyük değerleri olduğunu belirtti.

Koç'un ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Yavuz Özgün de eski öğretmenlik anılarını paylaşırken öğretmenlere de tavsiyelerde bulundu. Öğretmenlerden her zaman doğruları öğretmelerini isteyen Özgün, "Sıkıntıları olan bir meslekte çalışıyorsunuz. Ancak kendinize bir hedef koyun. Hedefinizde bu yıl en az bir çocuğumuzu vatana millete hayırlı bir evlat olarak kazandırmak olsun" dedi.

Özgün'ün konuşmasının bitmesiyle kürsüye gelen İhlas Koleji öğretmenleri de günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptılar. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İhlas Koleji Öğretmenler Günü'nü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement