İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Yerel

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Ekim Ayı Toplantısı yapıldı.

21.10.2015 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Ekim Ayı Toplantısı yapıldı. Toplantıda, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü tarafından 2015 yılı ilk 9 ayı içerisinde yürütülen çalışmalar ile toplum yaranına yürütülen faaliyetler ele alındı.

Polis Evi'nde gerçekleşen toplantıda, İŞKUR İl Müdürlüğünün yürüttüğü çalışmalar değerlendirildi. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlü Hasan Aksoy tarafından, işsizliğin azaltılmasına yönelik olarak yürütülen aktif işgücü piyasası programlarından olan toplum yararına çalışma projesi ile işbaşı eğitim programları ve işsiz olan dezavantajlı grupların istihdama katılmalarının sağlanmasına yönelik çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Vali Esengül Civelek başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gider,Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Şengörür, Babaeski Kaymakamı Tarkan Keskin, İI Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hasan Aksoy,İI Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Muzaffer Akgül, İI Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Hakan Keçeci, Ticaret İl Müdürü Gültekin Hadi, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, Esnaf ve Sanayi Odası Başkanı Ali Fuat Şeker, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yücel Karışmaz, HAK-İŞ Konfederasyonu İl Temsilcisi Vedat Erkan KOÇ, TİSK Temsilcisi Mustafa Ciğercioğlu, TÜRK-İŞ Temsilcisi Ufuk Yaratan ve Lüleburgaz Engelliler Dernek Başkanı Ömer Dağ katıldılar.

MA-MEF-Y) - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement