İlçelerde Asfalt Seferberliği - Son Dakika
Güncel

İlçelerde Asfalt Seferberliği

İlçelerde Asfalt Seferberliği

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki bozuk yolların düzenlenerek asfaltlanması çalışmalarına Mustafakemalpaşa'da da start verdi.

09.07.2014 11:26  Güncelleme: 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İznik ile Yenişehir'in ardından Mustafakemalpaşa'da Tümbüldek kaplıcaları ve Suuçtu Şelalesi arasındaki karayolunun asfaltlanması çalışmalarını başlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'da ana ve ara arterlerin yanı sıra köy yollarına kadar düzenlenmedik alan bırakmayacaklarını söyledi.

2014 yerel seçimleriyle birlikte yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası'ndan aldığı güçle ilçelerde yatırım atağına geçen Büyükşehir Belediyesi, bozuk yolların düzenlenerek asfaltlanması çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. İlçelerdeki asfaltlama çalışmalarını ilk olarak İznik'te gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, sırasıyla Yenişehir ve Mustafakemalpaşa'da da asfaltlama çalışmalarına başladı. Mustafakemalpaşa'nın Tümbüldek Kaplıcaları ile Suuçtu Şelalesi arasındaki karayolunun asfalt çalışmaları, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin de katılımıyla yapıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'da mevcut yolların düzenlenmesi ve yeni yolların açılması çalışmalarının en önemli kalemi oluşturduğunu söyledi. Tüm ilçelerde ve bölgelerde köy yolları dahil olmak üzere yoğun bir faaliyet başlattıklarını belirten Başkan Altepe, "Şu anda, Bursa'nın en batısında yer alan ve yol ağı geniş olan Mustafakemalpaşa ilçesindeyiz. Burada da asfaltlama çalışmalarımız yoğun şekilde sürüyor" dedi.

Mustafakemalpaşa'nın turistik beldeleri Tümbüldek Kaplıcaları ve Suuçtu Şelalesi'ne giden karayolunun turizm açısından çok önemli bir ana arter olduğunun altını çizen Başkan Altepe, burada başlayan asfalt çalışmalarının en kısa sürede bitirilmesi yönündeki faaliyetlerin artarak sürdüğünü ifade etti. Söz konusu karayolunun kısa zaman sonra ilçe merkezine bağlanacağını vurgulayan Başkan Altepe, "Mustafakemalpaşa'da, gerek kaplıcalara gerekse şelaleye giden vatandaşlarımız için güzel bir hizmet gerçekleşmiş oluyor. İlçe halkı, Bursa'mız ve insanımız için hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Başkan Altepe'yle birlikte asfaltlama çalışmalarına katılan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise, Tümbüldek Kaplıcalarının ilçe turizmi açısından çok önemli olduğuna değindi. İlçede yaşayan vatandaşların gerek hafta sonu gerekse gün ortasında eğlenip dinlendikleri bu güzel mekana Büyükşehir Belediyesi'nin sıcak elinin sıcak asfalt şekliyle değdiğini vurgulayan Kurtulan, "Bu güzel hizmet için ilçe halkı adına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe ve ekibine çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlçelerde Asfalt Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement