"İlk Gün ki Heyecanımızla Çalışmalarımıza Devam Ediyoruz" - Son Dakika
Güncel

"İlk Gün ki Heyecanımızla Çalışmalarımıza Devam Ediyoruz"

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu Ünye Belediyesi Binicilik Tesisinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

21.02.2014 08:42

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu Ünye Belediyesi Binicilik Tesisinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. İnceleme sırasında açıklama yapan Arpacıoğlu; "30 Mart'a süremizin sonuna kadar ilk gün ki heyecanımızla çalışmasızlarımıza devam ediyoruz" dedi.
İnceleme sırasında açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu şunları kaydetti; Binicik tesislerine hem giriş yolundan itibaren çakıl olan giriş yollarını yaptık, parke taş döşedik. Giriş yollarının hemen yan tarafında aydınlatmalarını ve ağaçlandırma çalışmalarını şu anda yürütüyoruz. Burada daha önce yaptığımız tesise ilaveten yeni tribün çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Yine burada yaptığımız aydınlatma, çimlendirme ve ağaçlandırma çalışmalarımızın dışında ilave tesis çalışmalarımızın da yapıldığını daha önce paylaşmıştım.
Burada ayrıca Ünyespor'umuzun hem çim, hem sentetik halı sahası var. Burası ayrıca büyük bir kompleks haline geldi. Gün geçtikçe de bu kompleksin büyümesi adına faaliyetlerimiz aynen devam ediyor. 30 Mart'a süremizin sonuna kadar ilk gün ki heyecanımızla çalışmasızlarımıza devam ediyoruz. Burada yaptığımız bu ilave tesis sayesinde at sayımızda 2 katına çıkacak. Burada at ve sporseverlerimize her türlü imkanı verecek bir tarzda burayı dizayn ediyoruz ve nasip olursa 2014'ün baharda ve yaz ayında yapılacak olan at yarışlarına geldiklerinde daha önce gelen hemşerilerim görecekler, 2014'ün baharında veya yazında yapacağımız yapılacak yarışlarda burası çok farklı olacak.
İlave tesisle, yollarla, yapılan çalışmalar neticesinde buraya gelen ailelerimiz, hanımefendiler, beyefendilerimiz, çocuklarımız daha konforlu bir şekilde burada sporlarını yapma imkanı bulacaklar. Burada güzel bir kafemiz var ve kafemiz hafta sonları dahil 24 saat vatandaşlarımızın hizmetinde olduğunu bir kez daha hatırlatmak isterim. Yine çocuk parklarımızla burada çocuklarımızı ağırlama imkanı bulacağız.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'İlk Gün ki Heyecanımızla Çalışmalarımıza Devam Ediyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement