İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok: "Darbelere 'Dur' Demek İçin 'Evet'" - Son Dakika
Yerel

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok: "Darbelere 'Dur' Demek İçin 'Evet'"

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok: "Darbelere 'dur' demek için 'evet'"SAMSUN - Referandum çalışmaları kapsamında esnaf gezileri ve mahalle toplantıları yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "16 Nisan'da sandıkta milletimizin göstereceği duruş, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı en...

02.03.2017 19:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok: "Darbelere 'dur' demek için 'evet'"

SAMSUN - Referandum çalışmaları kapsamında esnaf gezileri ve mahalle toplantıları yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "16 Nisan'da sandıkta milletimizin göstereceği duruş, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı en güzel yanıt olacaktır" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yeni Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ilgili bilinçlendirme çalışmalarına hızlı başladı. AK Parti İlkadım Teşkilatı ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte önceki gün esnaf gezisi yapan Başkan Tok, Derebahçe Mahallesi'nde referandum çalışmaları kapsamında halk buluştu.

AK Parti İlkadım Teşkilatı ile birlikte vatandaşlarla buluşarak 'Anayasa Değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatan Tok, "16 Nisan'da sandıklarda göstereceğimiz duruş, 15 Temmuz hain işgal girişimine, dünyaya en büyük cevap olacak. Şehitlerin ruhu için, gazilerimizin şifası için farklı bir anlam taşıyor. Bu anlamlı duruşa bütün güçlerini seferber ederek, en büyük desteği vererek ve bayrağı en yüksek noktaya çekeceğiz" diye konuştu.

Türkiye'yi çok daha güçlü bir şekilde daha ileriye taşıyacak sistem için bilinçlendirme çalışmaları yapan Başkan Tok şunları söyledi: "16 Nisan'daki referandumla beraber bu ülkede darbeler tarih olacak. Hükümetin seçilememesi, Cumhurbaşkanının seçilememesi gibi bir durum olmayacak. Zamanında Cumhurbaşkanı seçimlerinde 113 tur yapıldı, seçilemedi. Bunda istikrar mı kalır? Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Millet adına bu yetki, Türkiye Büyük Millet Meclisinde olmaya devam edecek. Yeni sistemde Hükümet Meclis içinde olmadığından, Meclis daha da güçlenecek."

(SAM-SLH-Y)

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok: "Darbelere \'Dur\' Demek İçin \'Evet\'"
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok: 'Darbelere 'Dur' Demek İçin 'Evet'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement