İnebolu'da Vergi Rekortmenlerine Ödül - Son Dakika
Yerel

İnebolu'da Vergi Rekortmenlerine Ödül

İnebolu\'da Vergi Rekortmenlerine Ödül

İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası, İnebolu’da en yüksek gelir ve kurumlar vergisi ödeyenlere ödül verdi.

22.06.2015 20:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası, İnebolu'da en yüksek gelir ve kurumlar vergisi ödeyenlere ödül verdi.

İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği törenle en yüksek gelir ve kurumlar vergisi veren iş adamlarına ödül verildi. Törende konuşan AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, İnebolu Limanı'nın büyütülmesi ve özelleştirme sürecinin de devam ettiğini belirterek, kapasitesinin en az 10 milyon tona ulaştırılması noktasında önlerinde duran en önemli işlerden birinin İnebolu Limanı olduğunu söyledi. İnebolu Limanı'nın tek başına yeterli olmadığını ve yol olmadan limanın iyi işlemesinin mümkün olmayacağını söyleyen Çelik, "Seçim sürecinde ve daha öncesinde birçok kez dile getirdik. Bu yolun şuanda projesini tamamladık ve yatırım programına alınması noktasına geldi. Yaklaşık 29 kilometre geliş-gidiş olmak üzere bölünmüş İnebolu tünellerini planladık. Bu bizim için çok önemli. Kastamonu'nun hayati bir projesi olarak görüyorum. Kastamonu'nun önündeki engelleri sırası ile kaldırıyoruz" dedi.

Sahil yolunun Kastamonu için önemli olduğunu ve bu yüzden sahil ilçelerinin ulaşım noktası konusundaki sıkıntılarının farkında olduklarını belirten Çelik, "1,5 ay önce Cide'de 200 milyon liralık 5 kilometrelik bir tünel ihalesi yapıldı" diye konuştu.

İnebolu'da ekonominin canlanmasının buradaki iki temel unsurun gerçekleşmesine bağlı olduğunu vurgulayan Çelik, "Sadece İnebolu'da değil merkez ve diğer ilçelerde de sanayinin gelişmesi, organize sanayilerin daha işler hale gelmesi ve yeni organize sanayiler planlanıyor. Bunlar, İnebolu Yolu ve Limanı ile birleştirildiğinde İnebolu kuzeyin yıldızı olabilecek bir ilçe olacak" şeklinde konuştu.

Kastamonu'nun sosyal ve ekonomik açıdan gelişmesi için ne gerekiyorsa yapacaklarını aktaran Çelik, şöyle konuştu:

"Bir seçim geçirdik hayırlı uğurlu olsun memleketimiz için, biz milletimizin kararına saygı duyuyoruz. Milletimizin verdiği sirayet neyse o istikamette bugüne kadar hareket ettiğimiz gibi bundan sonrada aynı sorumluluk bilinci ile davranmaya devam edeceğiz. Ben bunu kendi partim açısından söylüyorum ama diğer siyasi partilerimiz de aynı sorumluluk ve kararlılığı sergileyecektir. İnebolu ile ilgili adliye ve hastane meselesi var bunlarda bizim takibimizde gönlünüz rahat olsun inşallah hükümetimiz en kısa sürede kurulduğunda biz bu meseleleri oraya taşıyıp bundan sonra da milletvekili olarak da takipçisi olacağıma sizlere söz veriyorum." - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnebolu'da Vergi Rekortmenlerine Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement