İnovasyon Yönetimi Akademisi" Eğitimleri Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

İnovasyon Yönetimi Akademisi" Eğitimleri Sona Erdi

İnovasyon Yönetimi Akademisi" Eğitimleri Sona Erdi

İşletmelerin daha rekabetçi olmalarına yönelik inovasyon sürecinin yönetimine ve finansman olanaklarına ilişkin bilgi sahibi olmalarının hedeflendiği “İnovasyon Yönetimi Akademisi” Adana ve Mersin eğitimleri sona erdi.

30.03.2015 14:26

İşletmelerin daha rekabetçi olmalarına yönelik inovasyon sürecinin yönetimine ve finansman olanaklarına ilişkin bilgi sahibi olmalarının hedeflendiği "İnovasyon Yönetimi Akademisi" Adana ve Mersin eğitimleri sona erdi.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) himayesinde Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatörlüğü'nde yürütülen Akdeniz İhracatçı Birlikleri, Çukurova Kalkınma Ajansı ve Adana Sanayi Odası işbirliğinde gerçekleştirilen eğitimler kapsamında firmalara, eğitmenler Şebnem Tinli, Dr. Sami Süygün ve ÇKA uzmanı Ahmet Batat tarafından inovasyon kavramı, inovasyon için finansman kaynakları ve inovasyon projesi hazırlama gibi konularda uygulamalı eğitim verildi.

Eğitim süresince firmalar vaka bazlı çalışma kapsamında gruplar halinde bir firmanın inovasyon sürecini simule etti. Eğitim, grupların inovasyon projelerini sunması sonrasında yapılan sınav ile sona erdi.

Adana ve Mersin'de toplam 35 kişinin başarılı ile tamamladığı program sonunda katılımcılara Türkiye İhracatçılar Meclisi onaylı sertifikaları, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, ADASO Başkanı Zeki Kıvanç ve Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı tarafından verildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnovasyon Yönetimi Akademisi' Eğitimleri Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement