Şırnak'ta Patlama: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta Patlama: 2 Yaralı

Şırnak\'ta Patlama: 2 Yaralı

Şırnak'ın Uludere ilçesinde, Irak sınır kesiminde özel bir firma sahibinin de içerisinde bulunduğu aracın geçişi sırasında, PKK'nın mayınının patlaması sonucu 2 kişi yaralandı.

21.11.2016 13:03  Güncelleme: 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Uludere ilçesinde, Irak sınır kesiminde yol yapım çalışmasını yürüten özel bir firma sahibinin de içerisinde bulunduğu aracın geçişi sırasında, PKK'nın yola yerleştirdiği mayının patlaması sonucu 2 kişi yaralandı.

SABAH SAATLERİNDE PATLADI

Irak sınır bölgesinde bulunan Uludere İlçesi'ne bağlı Andac Köyü Nezirkına üs bölgesi yakınlarında yol yapım çalışması yapan müteahhit firmaya ait bir aracın geçişi sırasında, teröristlerce yola tuzaklanan mayın bugün saat 09.30 sıralarında patladı.

2 KİŞİ YARALANDI

Patlamada, araç içerisinde bulunan ve adı açıklanmayan müteahhitlik firmasının sahibi ile yanındaki bir kişi yaralandı. Patlama sonrası olay yerine gelen güvenlik görevlileri ve firma çalışanları, yaralı 2 kişiyi Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan 2 yaralanın hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, patlama sonrası bölgede operasyon başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta Patlama: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement