İran'da Parti Yapan 35 Kişiye Kırbaç Cezası Verildi - Son Dakika
Güncel

İran'da Parti Yapan 35 Kişiye Kırbaç Cezası Verildi

İran\'da Parti Yapan 35 Kişiye Kırbaç Cezası Verildi

İran'da kadın ve erkeklerin bir arada eğlendiği partiye düzenlenen baskın sonucu tutuklanan 35 kişi kırbaç cezasına çarptırıldı.

26.05.2016 15:24  Güncelleme: 16:41

Alkol kullanmanın yasak olduğu İran'da, kadın ve erkeklerin partilerde bir arada olmaları da engelleniyor. Ülkede kadın ve erkeklerin bir arada eğlendiği bir partiye düzenlenen baskın sonucu tutuklanan 35 kişinin kırbaç cezasına çarptırıldığı bildirildi.

BAŞSAVCI: YARI ÇIPLAK 35 KADIN, ERKEK TUTUKLANDI VE CEZALANDIRILDI

İran Yargı Erki'ne bağlı Mizan Haber Ajansına konuşan Kazvin eyaletinin Başsavcısı Sadıki Niyareki, "Kazvin yakınlarında bir bahçede gece partisi yapan yarı çıplak 35 kadın, erkek tutuklandı ve cezalandırıldı." dedi.

"HER BİRİ KIRBAÇ CEZASINA ÇARPTIRILDI"

Niyareki, tutuklananların bir gün içinde yargılandığını ve her birinin kırbaç cezasına çarptırıldığını ve bu cezaların da uygulandığını belirtti.

İRAN'DA KADIN VE ERKEKLERİN PARTİLERDE BİR ARADA OLMALARI ENGELLENİYOR

Alkol kullanmanın yasak olduğu ülkede, kadın ve erkeklerin partilerde bir arada olmaları da engelleniyor. Yasakları ihlal edenlere kırbaç, para ve hapis cezaları veriliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İran'da Parti Yapan 35 Kişiye Kırbaç Cezası Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Buji: Kişinin kendine özel maddi ve manevi değerleri hep vardır. Toplumsal yaşamda feragatler, sineye çekmeler, görmezden gelmeler, baskılar, katı yasalar, kültürler, ahlak kuralları, davranışlar, yaşam tarzları, sermaye, zevkler ve paylaşımlar olmaktadır. Diyalogla çözülebilecekler sopayla çözülmemelidir. Hiç bir din ve inanç felsefesi bir insanın diğer bir insana, bir kitlenin diğer bir kitleye hükmetmesi, eziyet etmesi, aşağılaması, iftira etmesi, köle gibi kullanması Allah katında makbul değildir. 1 0 Yanıtla
  • Buji: İmparatorluklarda her dinden, ırktan, milletten, halktan, cinsiyetten, lisandan, inançtan, kültürden, beden yapısından vb. insanlar bir arada zorlamayla da olsa yaşamışlardır. Bu yapı taşları birbirine yapışıktır. Ancak gün gelir bazıları ana gövdeyi terk eder, ayrışır. Önemli olan tek ve bütün bir organik yapı olmaktır. Aynı kendi bedenimiz gibi. Hücreler, dokular, organlar, sistemler...Yasakladıkça, ket vurdukça isyana ve düzen bozmaya da gider. Ilımlılık esastır. Sertlik kırılgandır. 1 0 Yanıtla
  • nisa: Yaşasın tek yol şeriat 0 0 Yanıtla
    izmirli: Allah böyle mi istiyor? 0 0

Advertisement