İran Dış Siyaset Komisyonu Başkanı Burucerdi Lübnan'da - Son Dakika
Güncel

İran Dış Siyaset Komisyonu Başkanı Burucerdi Lübnan'da

İran Dış Siyaset Komisyonu Başkanı Burucerdi "Ülkemiz, Suudi Arabistan ile iyi ve güçlü ilişkiler geliştirme konusunda güvenilir ve gerçek bir isteğe sahiptir." dedi.

30.01.2015 15:12  Güncelleme: 15:18

İran Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Siyaset Komisyonu Başkanı Alaeddin Burucerdi, ülkesinin Suudi Arabistan ile ilişkileri güçlendirmek için "gerçek bir istek" duyduğunu belirtti.

Resmi temaslarda bulunmak üzere Lübnan'a gelen Burucerdi, Dışişleri Bakanı Cibran Basil ile bir araya geldi. Başkent Beyrut'taki Dışişleri Bakanlığı konutunda yapılan görüşmenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Burucerdi, "Ülkemiz, Suudi Arabistan ile iyi ve güçlü ilişkiler geliştirme konusunda güvenilir ve gerçek bir isteğe sahip" dedi.

Lübnan ile ikili ilişkiler konusunda ise Burucerdi, farklı alanlarda ilişkilerin daha da sağlamlaşması ve derinleşmesi noktasında aynı isteğe sahip olduklarını vurguladı.

Burucerdi, resmi görüşmelerde bulunmak ve Hizbullah'ın Suriye'nin Kunaytra ilinde hayatını kaybeden militanları için düzenleyeceği anma törenine katılmak üzere dün Lübnan'a gelmişti. - Lübnan

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İran Dış Siyaset Komisyonu Başkanı Burucerdi Lübnan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement