İşçi Partisi İzmir İl Başkanı Tugay Şen; 'İşçi Partisi, Vatan Partisi Adını Alacak'- Yeniden - Son Dakika
Güncel

İşçi Partisi İzmir İl Başkanı Tugay Şen; 'İşçi Partisi, Vatan Partisi Adını Alacak'- Yeniden

İşçi Partisi İzmir İl Başkanı Tugay Şen; \'İşçi Partisi, Vatan Partisi Adını Alacak\'- Yeniden

Sayın yazi işleri müdürlerinin dikkatine; 'İP İzmir İl Başkanı Tugay Şen; 'İşçi Partisi, Vatan Partisi adını alacak' başlığıyla abonelere servis ettiğimiz haberi kaynağından yapılan düzeltme ile yeniden yayınlıyoruz.

12.02.2015 19:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sayın yazi işleri müdürlerinin dikkatine; 'İP İzmir İl Başkanı Tugay Şen; ' İşçi Partisi, Vatan Partisi adını alacak' başlığıyla abonelere servis ettiğimiz haberi kaynağından yapılan düzeltme ile yeniden yayınlıyoruz.

Doğan Haber Ajansı

İŞÇİ Partisi (İP) İzmir İl Başkanı Tugay Şen, 15 Şubat Pazar günü Ankara'da yapılacak Olağanüstü Genel Kurultay'da partinin adının Vatan Partisi, ambleminin ise yıldızı saran buğday olarak değiştirileceğini, kongreye İzmir'den 55 otobüsle gideceklerini söyledi. 16 Şubat'tan itibaren Vatan Partisi'nin TBMM'de temsil edilmeye başlanacağını belirten Tugay Şen, her kesimden katılımın olacağı partinin hedefinin 7 Haziran seçimlerinde başarı kazanmak olduğunu söyledi.

İP İzmir İl Başkanı Tugay Şen düzenlediği basın toplantısında Olağanüstü Genel Kurultay'la ilgili açıklamalar yaptı. Şen, tarihi bir kurultay gerçekleştireceklerin belirterek, "Kurultay'da İşçi Partisi'nin adı Vatan Partisi olarak değişecek. Vatan'da birleşmenin sağ sol demeden hangi siyasi kökten gelirse gelsin tüm milli sınıfların öncülüğünde birleşilecek. Partimizin yeni amblemi ise öncü ve bilimi simgeleyen yıldız ile bu yıldızı saran vatan ve emeği simgeleyen buğday başağı olacak" dedi.

Şen, değişimin Milli Hükümet'i gerçekleştirmek için yapıldığını, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde büyük zaferle çıkmayı hedeflediklerini söyledi. Ana sloganlarının 'Gülümse Türkiye, Vatan'da birleştik' olacağını belirten Şen, partiye Kongre'de her kesimden büyük katılımlar olacağını açıkladı. Şen, Vatan Partisi'na katılımlar olacağını da ima ederek 16 Şubat'tan itibaren TBMM'de Vatan Partisi'nin temsil edilmeye başlanacağını dile getirdi. İzmir'den Kongre'ye gidecekler için şimdiden 55 otobüsün dolduğunu belirten Şen, her ilçeden araç kaldıracaklarını söyledi. - Partisi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşçi Partisi İzmir İl Başkanı Tugay Şen; 'İşçi Partisi, Vatan Partisi Adını Alacak'- Yeniden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement