İşitme Engelliler Basketbol Takımı Engel Tanımıyor - Son Dakika
Yerel

İşitme Engelliler Basketbol Takımı Engel Tanımıyor

İşitme Engelliler Basketbol Takımı Engel Tanımıyor

Afyon’da devam eden Türkiye İşitme Engelliler Basketbol Final Müsabakalarına galibiyetlerle başlayan Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Erkek Basketbol Takımı, yarı finali garantileyen ilk takım oldu.

04.05.2016 16:34

Afyon'da devam eden Türkiye İşitme Engelliler Basketbol Final Müsabakalarına galibiyetlerle başlayan Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Erkek Basketbol Takımı, yarı finali garantileyen ilk takım oldu.

Geçen yıl Türkiye şampiyonu olarak İtalya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil eden Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Basketbol Takımı, bu sezonda gruplarda aldığı namağlup unvanla gittiği Türkiye finallerine ilk iki karşılaşmada aldığı galibiyetlerle başladı. Afyon'da düzenlenen Türkiye Şampiyonasının ilk maçında geçen yılın finalisti Eskişehir İşitme Engelliler Basketbol Takımıyla karşılaşan Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Basketbol Takımı rakibini 87-75 mağlup etti. Turnuvanın ikinci gününde de Bursa Yıldırım İşitme Engelliler Basketbol Takımıyla karşılaşan Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Takımı, bu rakibini de 73-33 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başararak yarı finali garantileyen ilk takım oldu. Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Basketbol takımı, 5 Mayıs Perşembe günü grubunda son maçında İzmir Bornova İşitme Engelliler Basketbol Takımı ile karşılaşacak.

Alınan galibiyetlerden dolayı oldukça mutlu olduklarını söyleyen takım yöneticileri, galibiyetleri kendilerine her fırsatta destek veren Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'ya ve taraftarlarına armağan ettiklerini söyledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İşitme Engelliler Basketbol Takımı Engel Tanımıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement