Islahiye'den Halep'e Destek Konvoyu - Son Dakika
Güncel

Islahiye'den Halep'e Destek Konvoyu

Islahiye\'den Halep\'e Destek Konvoyu

Islahiye'den Halep'e destek konvoyuİNSANİ Yardım Vakfı öncülüğünde başlatılan 'Halep'e yol açın' kampanyası çerçevesinde Gaziantep'in İslahiye ilçesinden 900 araçlık konvoy yola çıktı.

17.12.2016 12:03

Islahiye'den Halep'e destek konvoyu

İNSANİ Yardım Vakfı öncülüğünde başlatılan 'Halep'e yol açın' kampanyası çerçevesinde Gaziantep'in İslahiye ilçesinden 900 araçlık konvoy yola çıktı.

Sabah erken saatlerde Gaziantep ve çevre illerden gelen 900 araçlık konvoy, İslahiye İmam Hatip ve İlahiyat Gönüllüleri Derneği ile İHH temsilcileri tarafından karşılandı. Kalabalığı karşılayan Mustafa Yıldız, Halep'te çok sayıda mazlum ve masumun mahsur durumda olduğunu belirterek, "Dünya kamuoyunun dikkatini çekmek için İHH öncülüğünde başlatılan konvoya katılmak için buradayız. Gaziantep ve Güneydoğu'dan buraya gelen konvoyla burada hareket edeceğiz. Bu konvoy belki Halep'teki mazlumların derdine deva olmayacak ama en azında tarafımız belli olsun, mazlumların, kadınların, çocukların yanında olduğumuz bilinsin diye buradayız. Tek isteğimiz biran önce ülkemiz ve bölgemizde barışın hakim olmasıdır" dedi.

Yüzlerce araçlık konvoy, konuşmaların ardından ilçede klakson çalarak Hatay'ın Reyhanlı ilçesine hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Islahiye'den Halep'e Destek Konvoyu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement