İsrail'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika
Yerel

İsrail'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi

İsrail\'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi

İsrail'in Gazze'ye saldırıları, Tekirdağ'da protesto edildi.

20.07.2014 19:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail'in Gazze'ye saldırıları, Tekirdağ'da protesto edildi.

Tekirdağ Genç Sivil İnsiyatif Platformu tarafından düzenlenen protesto eyleminde, Köprübaşı Meyda'nında toplanan kalabalık bir grup, Türk bayrağı açarak ve İsrail kınayan sloganlar atarak Hükümet Caddesi boyunca Tuğlalı Park'a kadar yürüdü.

Platform sözcüsü Süleyman Çalışkan burada okuduğu basın açıklamasında, Tekirdağlılar olarak İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını şiddetle kınadıklarını belirterek, Gazze'de şu ana kadar aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 230 kişinin öldüğünü ifade etti.

Filistin'de insanların açlıkla mücadele ettiğini ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"Bizler Tekirdağ'lı müslümanlar olarak İsrail denilen 'haydutlar' çetesinin varlığını kabul etmiyoruz. Sadece kendileri için değil, tüm ümmetin ortak değeri olan Kudüs ve Filistin'i canları ve malları pahasına savunmaya çalışan onurlu Filistin'li kardeşlerimizin mücadelelerinin sonuna kadar yanında olduğumuzu bir kez daha haykırıyoruz."

Çalışkan, Filistinli Müslümanların tüm zayıflıklarına rağmen sadece yurtlarını savunmadığını aynı zamanda İslam aleminin ilk kıblesi olan Kudüs'ü de savunduğunu kaydetti.

Protesto eylemi, yapılan dua ile sona erdi. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İsrail'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kani birsin: işte cesur birkız gazzede ölen kardeşlerini temsiletmekiçin sılogonu yeter bunu tümdünyaya gösterin çocuk katili israil diyo bende biçocugum diyo gazzeli kardeşlerim için burdayım diyo 0 0 Yanıtla

Advertisement