İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları - Son Dakika
Yerel

İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları

Ardahan'ın Göle ilçesinde düzenlenen yürüyüşle İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları kınandı.

25.07.2014 16:59

Ardahan'ın Göle ilçesinde düzenlenen yürüyüşle İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları kınandı.

Büro Memur Sen'in organize ettiği, çok sayıda sivil toplum kuruluşunun destek verdiği ve Göle Merkez Camisi'nden başlayan yürüyüş, Hapan mevkisinde sona erdi.

Büro Memur Sen Göle Şube Temsilcisi Süleyman Çelenk, burada yaptığı konuşmada, İsrail'in yarım asırdır bölgede zulüm yaptığını, buna kimsenin "dur" demediğini söyledi.

Bu zulme Göle'den tepki verdiklerini, artık bu tepkinin tüm dünyaya yayılma zamanı geldiğini vurgulayan Çelenk, "Hangi mazeret ve yalanlara sığınırsa sığınsın, İsrail'in asla vazgeçemeyeceği geleneksel politikasında bir değişiklik beklemek safdillik olacaktır. Son günlerde Filistin'in direniş tarihinde önemli bir parametre olan El-Fetih ile Hamas arasında gerçekleşen ittifak sebebiyle morali bozulan İsrail, öfkesini, yeryüzünün en daracık zindanına dönüştürdüğü Gazze'ye vahşice saldırılarıyla hem de bütün dünyaya meydan okurcasına Filistinlileri bu ittifaka pişman ettirerek dindirmek istiyor. Bizler Müslüman topluluğu olarak bunları lanetle kınıyoruz" şeklinde konuştu.

Büro Memur Sen Ardahan Temsilcisi Ümit Sarıkaya ise İsrail mallarının boykot edilmesi gerektiğini belirtti.

Kalabalık, ellerinde farklı dillerde yazılan dövizlerle "Kahrolsun İsrail", "Her yer Filistin", "İsrail zulmüne sessiz kalma" sloganları attı.

Okunan duaların ardından grup dağıldı. - Ardahan

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement