İsrailli Kadın Vekil: Filistin'de Anneleri de Öldürelim - Son Dakika
Dünya

İsrailli Kadın Vekil: Filistin'de Anneleri de Öldürelim

İsrailli Kadın Vekil: Filistin\'de Anneleri de Öldürelim

Gazze'ye ölüm yağdıran İsrail'de ırkçılık da zirve yaptı. Yüzlerce sivilin katledilmesini yeterli bulmayan milletvekili Ayelet Shaked, annelerin de öldürülmesini istedi.

13.07.2014 09:23  Güncelleme: 11:01

İsrailli aşırı sağ kadın milletvekili Ayelet Shaked, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği operasyonlara destek vererek, "Hepsi bizim düşmanımız ve onların kanı bizim elimizde olmalı. Bu öldürülen teröristlerin anneleri için de geçerli. Annelerin oğullarının peşinden gitmeleri adil olur. Ölmeliler ve evleri yıkılmalı ki bir daha terörist yetiştiremesinler." dedi.


( Filistin'de ölü sayısı her geçen gün artıyor!)

TEPKİ ÇEKTİ

İsrail parlamento üyesi Ayelet Shaked, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılardan sonra gerçekleşen can kayıplarının ardından yaptığı açıklamalarla pek çok kesimin tepkisini çekti.

İSRAİLLİ GAZETECİDEN SERT TEPKİ: PASAPORTUMU BİLE YAKMAYI DÜŞÜNDÜM

İsrailli gazeteci Mira bar Hillel, İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Independent'ta Shaked'in yaptığı açıklamalardan dolayı duyduğu rahatsızlığı dile getiren bir makale kaleme aldı. İsrailli gazeteciye göre, genç parlamenter politik olarak aşırı sağcı bir çizgi izliyor. Shaked'in mensubu olduğu partiyi Başbakan Binyamin Netanyahu'nun partisinden bile daha sağda yer aldığına dikkat çekti. Yazar, genç parlamenterin Facebook sayfasında paylaştığı notlardan sonra İsrail pasaportunu yakmayı bile düşündüğünü belirterek tepkisini dile getirdi.

"DÜŞMAN FİLİSTİNLİLER"

Geçtiğimiz hafta 17 yaşındaki Filistinli genç Mohammed Abu Khudair, öldürülen 3 İsrailli gence misilleme olarak yakılarak öldürülmüştü. Bu olayın ardından bir yazı paylaşan İsrailli parlamenter, "Bu teröre, aşırılığa ve Filistinli yetkililere karşı verilen bir savaş değil. Aslında bu iki kişi arasında gerçekleşen bir savaş. Düşman kim? Filistinliler. Neden? Bu savaşı neden çıkarttıklarını onlara sorun" ifadelerini kullandı.


(İsrailli aşırı sağ kadın milletvekili Ayelet Shaked)

"NAZİLER DE İSRAİLLİ PARLAMENTER GİBİ DÜŞÜNMÜŞTÜ"

Genç parlamenterin söylemini Nazi sözlemine benzeten yazar, "Annemin kız kardeşi 1939 yılında üç çocuğuyla birlikte Polonya'nın Krakow şehrinde yaşıyordu. Naziler kenti işgal edince tüm Yahudilerin düşman olduğuna hükmetti ve tüm Yahudiler yok edildi." dedi. Yazara göre Naziler de o günlerde İsrailli parlamenter gibi düşünmüştü.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya İsrailli Kadın Vekil: Filistin'de Anneleri de Öldürelim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (72)

  • kürtler bol sermaye ile teknoloji alacak: Artık kürtler bol sermaye ile teknoloji alacak..en kaliteli petroller kürtlerde. türklere bir kuruş bile koklatmıyacağız.hatta laüs arabada giderken yağmur yağsada durakta bekleyen türkleri ıslatsam 21 29 Yanıtla
    ukrayna dan kürt kürtte cevap: tüm kürtlerin adını kollanmaya utanmıyormusun sen kürt bile değilsin cahilsin sen ki cahil olmasan bunları yazmazdın bende bir kürttüm Adıyaman lım seni ve senin gibi düşüneni kınıyorum birdaha konuşursan kendi adına konuş cahilliğin son sefasını konuşma ayıptır çamur at izi kalsın seninkide o misali hem türk lükle ne ilgisi var ki var sayalım o bahsettiğin türk yine benim insanım benim milletim ay yıldızın altında yaşıyan tüm insan benim kardeşimdir cahillik yaparsan yap ama tüm kürtleri aynı sefaya koyma çönkü sen koysanda bizler girmeyiz o sefaya unutma Saddam hüseyin sefa sürdü 10 veya 20 yıl sonu ne oldu cahil zannetmeki senin gibi cahillere abd orayı kolay verecek elbetteki senin gibileride o selpaya çıkaracak sonra bir tekmede vuracaktır cahil sende 0 0
  • amedly: aferin sayın vekilim ölmeseler hepsi IŞİD ci olacak bence haklısın :) 3 23 Yanıtla
  • Hakan K: Bu kadını hapishanelerde tecavüzcüler koğuşuna atacaksın 23 3 Yanıtla
  • Osman: BUNLARA KARSI CIHAD YAPMAK HAKTIR ISTE SIMDI MUSLUMAN ALEMININ GEREKENI YAPMASI LAZIM 24 2 Yanıtla
  • zeynep kaya: YARRABİM!YARABBİM!SEN YETİŞ YARAB!ALLAHIM BELASINI VERSİN BU MAHLUKATIN 23 3 Yanıtla
    ZEYNEP KAYA: Keşke bürokratik gücüm olsa devlet adamı olsam da meydan okusam bu şeytanlara... 0 0
  • Hassa: Adolf Hitler bu dünyaya boşuna gelmemiş demek ki 23 1 Yanıtla
  • Hasan: Ey her şeyi bilen ve gören rabbimiz! Sen, bunları Firavunların zulmunden kurtardınki bunlar kendileri mi Firavun olsunlar? Ey Rabbimiz sen gaybı da Şehadeti de bilensin. Biz senden bunların plan ve tuzaklarını başlarına geçirmeni, bunları hor ve hakir etmeni diliyoruz. Bu Yahudilerden korkmadığımızı ve çekinmediğimizi belirtir seni Şahit olarak tutarız. 22 1 Yanıtla
  • antiseminist: Firavun olum korkusundan tüm erkek çocukları öldürtmüştü fakat musa a.s i kendi sarayında yetistirdi sende be ey İsrail dölü o analarin doguracagi mucahidlerden korkunami firavunca konusuyosun yoksa firavunun tahtinda gözün mu var Ey israilogullari Allahin gazabi üzerinize olsun... 18 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement