İstanbul Adliyesi'ndeki Terör Saldırısı - Son Dakika
Yerel

İstanbul Adliyesi'ndeki Terör Saldırısı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İstanbul Çağlayan Adliyesinde savcı Mehmet Selim Kiraz'a yönelik yapılan terör eylemini kınadığını bildirdi.

01.04.2015 17:46

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İstanbul Çağlayan Adliyesinde savcı Mehmet Selim Kiraz'a yönelik yapılan terör eylemini kınadığını bildirdi.

Yurdunuseven, yaptığı yazılı açıklamada, Berkin Elvan için "adalet" isteyenlerin, onun için taziye dilekleri yayınlayanların ve Kiraz'ın yakınlarına ne cevap vereceklerini merak ettiğini söyledi.

Berkin Elvan olayı nedeniyle terör örgütü üyelerinin Kiraz'ı şehit etmelerinin yürekleri dağladığını dile getiren Yurdunuseven, şöyle devam etti:

"İstanbul Çağlayan Adliyesinde savcı Mehmet Selim Kiraz'a yönelik yapılan terör eylemini kınıyorum. Türkiye tam da seçim sürecine girmişken ve belirli bir istikamet doğrultusunda ilerlerken yaşanan elim olay yüreğimizi dağlamıştır. Türkiye Cumhuriyetinde sadece ülkesinin bekasını düşünerek görev yapan bu görev sırasında haince şehit edilmiş savcımız Mehmet Selim Kiraz'a Allah'tan rahmet diliyoruz. Şuhut ilçe nüfusuna kayıtlı Yasemin Yoldaş Kiraz ile evli olan şehit savcı Mehmet Selim Kiraz'a yapılan haince saldırıyı kınıyoruz. Berkin Elvan soruşturması için görev yapan şehit savcımız soruşturmanın beşinci savcısıydı. Herkes tarafından biliniyordu ki Savcı Kiraz, Berkin Elvan olayında şüpheli olan 3 polisin tespiti için 21 polisin açık kimliğini isteyerek şüpheliye ulaşmak için günlerce çalışmıştı. Daha düne kadar Berkin Elvan için 'adalet' isteyenlerin, onun için taziye dilekleri yayınlayanların ve eylem yapanların yaşanan olayda şehit savcımızın yakınlarına ne cevap vereceklerini merak etmekteyiz. Elbette ki Berkin Elvan bizim evladımızdır ve failleri bulunacaktır. Ancak faillerini bulmak isteyenlerin mücadelesine engel olmak isteyenlerin de devlet olarak elinin, kolunun her defasında kırılacağının bilinmesi gerekmektedir. AK Parti Afyonkarahisar teşkilatı olarak şehidimize Allah'tan rahmet, yine yargı mensubu olan muhterem eşine ve tüm yargı camiasına sabırlar niyaz ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İstanbul Adliyesi'ndeki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement