İstanbullular Dikkat! Bugün Bazı Yollar Trafiğe Kapalı - Son Dakika
Güncel

İstanbullular Dikkat! Bugün Bazı Yollar Trafiğe Kapalı

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ve Vodafone Yarı Maratonu nedeniyle İstanbul'da bazı yollar araç trafiğine kapatıldı.

24.04.2016 09:25  Güncelleme: 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı'nın himayesinde bu yıl 52'ncisi düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu (TUR 2016) ve İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle Beşiktaş, Barbaros Bulvarı, Boğaziçi Köprüsü'nün bir şeridi, buradan Beykoz'a uzanan sahil yolu şeridi, Beykoz Belediyesi'nin önü, Akbaba Köyü, Beykoz Korusu, Poyrazköy yolu, gidiş ve dönüşlerde, Ragıp Gümüşpala Caddesi, Balat Hastanesi geçiş güzergahı, Atatürk Bulvarı, Bozdoğan Su Kemeri Güzeragahı gidiş-dönüşler, Çatladıkapı dönüşleri, KüçükAyasofya Caddesi, Torun Caddesi ve bu güzergahı müteakip At Meydanı saat 08.30'da trafiğe kapatıldı.

SAAT 16.00'YA KADAR KAPALI KALACAK

Saat 16.00'ya kadar kapalı kalması öngörülen trafiğin, Tur'un tamamlanmasının ardından açılması bekleniyor. Öte yandan yolların kapanacağından habersiz sürücüler, trafik polislerinin yardımıyla alternatif güzergahlara yönlendirildi. Durumdan habersiz sürücüler ise bazı bölgelerde trafik yoğunluğu oluşturdu.

MARATON BAŞLADI

Bu yıl 11'incisi düzenlenen Vodafone İstanbul Yarı Maratonu başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda düzenlenen Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda start verildi.

7 bin 500 sporcunun katılım gösterdiği maratonda startı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk verdi.


21 kilometrelik güzergahda maratona katılan yarışmacılar sahilden Kumkapı, Sirkeci, Eminönü, Unkapanı, Fener ve Balat'ı geçerek, Haliç Köprüsü altında bulunan ışıklardan dönüş yapıp aynı istikameti seyredecek. Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, startın verildiği yer olan Yenikapı Miting Alanı'nda sona erecek.

İstanbullular Dikkat! Bugün Bazı Yollar Trafiğe Kapalı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbullular Dikkat! Bugün Bazı Yollar Trafiğe Kapalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • form: Istanbul rezillik hayati zindan ediyorlar insana 1 1 Yanıtla
  • adanalı: 24 nisan pazar saat 14:00 da yani bugün BAKIRKÖY MİTİNG ALANI nda Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından yapılacak olan kutlu doğum etkinliğine tüm İstanbul lular davetlidir 2 0 Yanıtla
    veli baba: HIRSIZLAR GELMESİN AMA 0 1

Advertisement