İstanbul'da Polis Uygulamaları - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Polis Uygulamaları

Polis ekiplerinin Fatih, Bakırköy, Büyükçekmece ve Şişli'de yaptığı denetimlerde kumar oynatmakta kullanılan malzemeler ele geçirildi Denetimlerde fuhuş yaptıkları iddia edilen 5 kadın ile fuhuşa aracılık eden 2 kişi yakalandı.

29.03.2014 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polis ekiplerinin Fatih, Bakırköy, Büyükçekmece ve Şişli'de yaptığı denetimlerde kumar oynatmakta kullanılan malzemeler ele geçirilirken, fuhuş yaptıkları iddia edilen 5 kadın ve fuhuşa aracılık eden 2 kişi yakalandı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin Fatih ve Büyükçekmece'de umuma açık iş yerlerine yaptığı baskınlarda 1 tombala makinesi, 90 tombala kartı, 90 tombala topu,  bin 250 tombala pulu, 64 oyun kağıdı, 350 oyun pulu ele geçirildi. Kumar oynattıkları ve oynadıkları iddia edilen 85 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

Polis ekiplerinin Bakırköy ve Şişli'deki denetimlerinde ise fuhuş yaptıkları ileri sürülen 2'si Türkmenistan uyruklu 5 kadın ile fuhuşa aracılık ettikleri belirlenen 2 erkek yakalandı. Gözaltına alınan 7 kişinin de haklarında yasal işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldığı bildirildi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Polis Uygulamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement