İstanbul'daki Damat ve Kayınpederin İşlediği Cinayet - Son Dakika
Yerel

İstanbul'daki Damat ve Kayınpederin İşlediği Cinayet

İstanbul\'daki Damat ve Kayınpederin İşlediği Cinayet

Eşiyle ilişkisi bulunduğu ve onu rahatsız ettiği iddia edilen Fatih Memiş'i öldüren Cüneyt Durmuş ve kayınpederi Muharrem Şahin'e onikişer yıl altışar ay hapis cezası verildi Karara tepki gösteren Memiş'in Yalova'da yaşayan akrabaları, Yargıtaya temyiz başvurusunda bulunacak.

11.12.2014 16:27

İstanbul'da, 6 Eylül 2013'te eşiyle ilişkisi bulunduğu ve onu rahatsız ettiği ileri sürülen 23 yaşındaki Fatih Memiş'i öldüren Cüneyt Durmuş (27) ve kayınpederi Muharrem Şahin'e (54), onikişer yıl altışar ay hapis cezası verildi. Karara tepki gösteren Memiş'in Yalova'da yaşayan akrabaları, Yargıtaya temyiz başvurusunda bulunacak.

Maktul Fatih Memiş'in babası Ülkü Memiş, gazetecilere yaptığı açıklamada, davanın bu şekilde sonuçlanmasından memnun olmadıklarını bildirdi.

Memiş, şöyle konuştu:

"Oğlumu tornavidayla canice, vahşice öldürdüler. Oğlumun hayatı bu kadar ucuz mu? Bu ceza asla beni tatmin etmedi. Bir üst mahkemeye dilekçemi verdim. Yargıtaya veriyorum. Yetkililerden gereğinin yapılmasını istiyorum. Gerektiği yerde daha yüksek mahkemeye kadar gideceğim. Evimi satacağım, oğlumun hakkını arayacağım. O kadına beraat kararı verdiler. Oğlumu telefonla aynı gün, ölümünden bir iki saat öncesinde Tokat'tan o adrese yönlendirdi. O kadının da tutuklanmasını istiyorum. Oğlum asla öyle biri değildi. Kesinlikle benim oğlumu elde edemeyince o kadın öldürttü.

Anne Tenzile Memiş ise oğlunun planlanarak öldürüldüğünü savunarak, "Oğlum çağrılıyor, planlanıyor. 3 kişi tarafından planlanıyor. Uygunsuz şekilde yakalansaydı da oğlum öldürülseydi bu kadar gam yemezdim. 3 yaşındaki torunum benden babasını istiyor. Sebebini söyleyemiyorum, torunuma ne diyeceğime dilim dönmüyor" ifadesini kullandı.

Fatih Memiş'in eşi Kübra Memiş ise 3 yaşındaki çocuğu Tuna Ülkü Memiş'in babasız kaldığını anlatarak, "Dava sonuçlandı ama beni de tatmin etmedi. Her gün oğlum gelip 'Babam nerede?' diye soruyor" diye konuştu.

Olay

Cüneyt Durmuş, eşini 6 Eylül 2013'te Tokat'a göndermişti. Durmuş, ardından eşiyle ilişkisi olduğunu ileri sürdüğü Fatih Memiş ile Şeyma Durmuş gibi internet üzerinden yazışmaya başlamıştı. Durmuş, Memiş'i İstanbul Küçükçekmece ilçesindeki evine çağırmıştı. İddiaya göre, Durmuş, evde kayınpederi Muharrem Şahin'le Fatih Memiş'i çekiç ve tornavida darbeleriyle öldürmüştü. Şahin ve Durmuş, daha sonra cesedi halıya sararak bir otomobille Ordu'nun İkizce ilçesine götürmüş, cesedi gömerken jandarma ekiplerince yakalanmıştı. Fatih Memiş'in cenazesi, Yalova'ya getirilerek 10 Eylül 2013'te toprağa verilmişti. - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İstanbul'daki Damat ve Kayınpederin İşlediği Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement