İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı'nın Tartıştığı Genci Vurma Anı Kamerada - Son Dakika
Güncel

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı'nın Tartıştığı Genci Vurma Anı Kamerada

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı\'nın Tartıştığı Genci Vurma Anı Kamerada

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz'ın tartıştığı motosiklet sürücüsü Ahmet Sülüşoğlu'nu tabancayla vurduğu anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

18.08.2015 17:02  Güncelleme: 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz, dün akşam trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsünü tabancasıyla vurarak öldürdü. Celal Yılmaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. O dehşet anlarını gösteren güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

EŞİYLE EVİNE GİDİYORDU

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz, eşiyle birlikte dün gece saat 01.00 sıralarında Halkalı'da polis lojmanlarındaki evine giderken, trafikte motosikletli Ahmet Sülüşoğlu isimli bir şahıs ile tartışmaya başladı.

SİLAHIYLA TESLİM OLDU

Kanlı biten tartışmanın ardından Yılmaz, dün gece 01.00 sıralarında 155 Polis İmdat Hattını arayarak, motosiklet sürücüsü Ahmet Sülüşoğlu'nu tabancasıyla vurduğunu bildirdi.
Silahıyla birlikte polise teslim olan Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz, ifadesinde trafikte motosiklet sürücüsü ile tartışmaya başladıklarını bildirdi.

Sürücü Ahmet Sülüşoğlu'nun tartışmanın ardından kendisini evinin bulunduğu Halkalı Polis Lojmanı'na kadar takip ettiğini ifade eden Yılmaz, tartışmaya burada devam ettiklerini kaydetti.

SİLAH ÇEKTİĞİNİ İDDİA ETTİ

Tartışmanın ardından sürücü Sülüşoğlu'nun tehditler savurarak uzaklaştığını ifade eden Yılmaz, otomobilini park ettiği sırada sürücünün yeniden geldiğini ve silah çektiğini ifade etti. Sürücünün silah çekmesiyle kendisinin de silahını çıkartarak sürücü Ahmet Sülüşoğlu'nu vurduğunu ve hemen ambulansı aradığını aktardı.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelmede sürücünün hayatını kaybettiği anlaşıldı.
Motosiklet sürücüsünün silahının kurusıkı tabanca olduğu tespit edilirken, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen Yılmaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2 AY ÖNCE TERFİ ALDI

Öte yandan, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz'ın 2 ay önce terfi aldığı öğrenildi. Yılmaz, geçtiğimiz Haziran ayında Büyükçekmece, Beylikdüzü, Çatalca ve Silivri ilçe emniyet müdürlüklerinden sorumlu ikinci sınıf emniyet müdürlüğünden birinci sınıf emniyet müdürlüğüne terfi etmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı'nın Tartıştığı Genci Vurma Anı Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (271)

  • Samsun lu: Vallahi bende olsam vururdum kim ne bilir kurusikimi ne adam silahı arkasına saklayip ta geliyor polisin üstüne nerden bilebilirki kim olduğunu polis haklı kardeşim polisin yerine kendinizi koyun 100 4 Yanıtla
  • giresun : emniyet müdürüne silah çekeceksin, ee müdür ne yapacak o silahı müdüre neden verdiler. 83 5 Yanıtla
  • tekerlek: müdürün suçu yok haklı kim olsa aynısını yapar müdürün içeri girmesine anlam veremedim 63 18 Yanıtla
  • Adınızı yazın: Fedailigin sonu. Deveden büyük fil var. Efelik yaparsan sonun böyle olur. 59 18 Yanıtla
    Adınızı yazın: Hasancim beyin yok ama görüyorum ki fikir var. Çok güzel. Bildiğinden şaşma canım benim.aklinida kendine sakla varsa tabi 0 0
  • UZLETT: bu adam ölmeyi haketmiş. polis vazifesini yapmış. 62 9 Yanıtla
  • AVUKAT: GENC SİLAHI CEKMIYOR MÜDÜR ANINDA SİLAHI GENCE DOGRULTUYOR BU MEŞRU MÜDAFAYA GİRMEZ RESMEN CİNAYETTIR EGER MÜDÜR AYAGINA SIKSAYDI YADA YARALASAYDI MECRÜ MUDAFAYDI AMA ŞU DURUMDA CİNAYET OLUŞMUŞ MÜDÜR EFENDİ CEZASINI CEKSİN YAZIK OLMUŞ GENCECIK DELİKANLI MÜDÜR SUCLU 5 66 Yanıtla
  • antep Å?ahan: Gebermis artistlik yapmayacaksin. Kimse elindekinin kuru sıkı olduğunu bilemez deliden daha delisi karşına cikar böyle 57 13 Yanıtla
  • Amele: Gerçek olmayan her olayda birileri bedel ödüyor malesef. Kuru sıkı tabanca ile gelen kişinin yaptığı hamle karşısında 3 kurşun sıkma durumu profesyonel bir davranış değil şahıs orada etkisiz hale getirilebilir di ancak panik tecrübeli de olsa insana her türlü saldırganlık durumunu veriyor. 22 40 Yanıtla
    izmirli: Her yerde teror olaylari azitmisken, her gun guvenlik gucleri turlu saldirimara maruz kalirken acaba ne kadar profesyonel davranilir merak ediyorum.her gelen ben teroristim diye bagira bagira gelmiyor. Silahi ilk ceken kim? Gercekten uzucu bi olay ama ben olsam ben de kendimi korurdum. Disardan yorum yapmak gercekten cok kolay 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement