İstanbul Maratonunun Tedarik Sponsoru Migros - Son Dakika
Güncel

İstanbul Maratonunun Tedarik Sponsoru Migros

İstanbul Maratonunun Tedarik Sponsoru Migros

Vodafone İstanbul Maratonunun tedarik sponsoru olan Migros, maratona hazırlanan kişileri tüketmesi gereken yiyecek ve içeceklerle konusunda bilgilendirdi.

14.11.2014 14:04  Güncelleme: 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vodafone İstanbul Maratonu'nun tedarik sponsoru olan Migros, hem maratona hazırlanan kişilerin tüketmesi gereken yiyecek ve içeceklerle ilgili bilgilendirmeler yapıyor, hem de Sanal Market'te bu ürünlerde indirim sağlıyor.

Migros'tan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen, bu yıl 36.'sı düzenlenecek Vodafone İstanbul Maratonu, Migros tedarik sponsorluğunda 16 Kasım tarihinde gerçekleşecek.

Dünyada iki kıta üzerinde gerçekleştirilen tek maraton olan ve Gold kategoride yer alan maraton için tedarik sponsoru olan Migros da çeşitli aktivite ve bilinçlendirme çalışmaları düzenliyor.

Maraton süresince Migros'un söylemi, "Maratonu sağlıkla tamamlamanız için ihtiyacınız olan bilgiler ve gıda indirimleri Migros'tan!" olacak.

Koşucular, "Maraton Öncesi Nasıl Beslenmeli?" broşürüne ve indirim kodlarına Migros TV, sosyal medya kanalları ve web sitesinden ulaşabilecek. sanalmarket.com.tr'de geçerli indirim kodlarını almak için tek yapmak gereken Migros TV tarif videolarını izlemek ve Migros'un sosyal medya kanallarını takip etmek.

Maratonda 15 kilometre, 10 kilometre ve halk yürüyüşü olmak üzere her seviyedeki katılımcıya uygun, farklı kategoriler barındıran ve profesyonel sporcuların yanı sıra yürüyüş yapmak isteyen katılımcılar da yer alabilecek.

Ayrıca her seviyeden katılımcı, konularında uzman diyetisyenler tarafından paylaşılan, maratona hazırlanan kişilerin tüketmesi gereken yiyecek ve içeceklerle ilgili bilgilendirmeleri, Migros TV'nin yanı sıra sosyal medya kanallarından ve migros.com.tr adresinden takip edebilecek.

Halk yürüyüşüne katılmak içinse Ataşehir, Trump, Caddebostan, Metrocity, Capitol, Optimum, Ortaköy, Kartal Sahil, Beylikdüzü 5M ve Cevahir Migros mağazalarında yer alan stantlarına başvurmak gerekiyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul Maratonunun Tedarik Sponsoru Migros - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement