İtalyan Polisleri Meryemana Evi'ni Gezdi - Son Dakika
Yerel

İtalyan Polisleri Meryemana Evi'ni Gezdi

İtalyan Polisleri Meryemana Evi\'ni Gezdi

Romanya'dan hareket eden İtalyan Polis Teşkilatı'nda görevli sekiz motosikletli polis ekibi, Selçuk ilçesine gelerek Meryemana Evini ziyaret etti.

24.09.2012 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Romanya'dan hareket eden İtalyan Polis Teşkilatı'nda görevli sekiz motosikletli polis ekibi, Selçuk ilçesine gelerek Meryemana Evini ziyaret etti.

İtalyan Polislere Türk Polis Başmüfettişi Mehmet Özkoçak eşlik ederken, ayrıca Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya, Selçuk İlçe Emniyet Müdür Amiri Oğuzhan Şahin ve emniyet teşkilatı da ev sahipliği yaptı.

Suriye'ye yardım edilen üç Ambulansın güvenliği için Roma'dan hareket eden biri İspanyol ve diğerleri İtalyan 8 motosikletli polis ekipleri, deniz yoluyla Türkiye'ye geldi. Yunanistan'ın Sakız Adası'ndan çeşme Limanına feribotla gelen sekiz 'MotoForPeace' (Barış Motorcuları) üyesi polis ekibi, daha sonra Selçuk'a gelerek, burada Selçuk Emniyet Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde Meryemana Evi'ni gezdi.

Gruba öncülük eden Türk Polis Başmüfettişi Mehmet Özkoçak, grup içerisinde İtalyan, İspanyol, Belçikalı ve Türk Polislerin de bulunduğunu, bu grubun her yıl dünyanın farklı ülkelerine yapılan yardımları elden ulaştırdıklarını, bu yıl da Suriye için gönderilen 3 ambulans yardımı çerçevesinde bu turu gerçekleştirdiklerini ifade etti. Gurubun deniz yoluyla çeşme'ye geldiklerini belirten Özkoçak, bu kapsamda gurup üyelerinin tarihi ören yerleriyle ünlü Selçuk'u görmek istediklerini, bu nedenle onlar için küçük bir program hazırlayarak, Meryemana Evi'ni gezdirdiklerini kaydetti.

Sürenin kısıtlı olması nedeniyle Sean Jean Kilisesi'nin önünden motorlarıyla geçen gurup, Selçuk Emniyet Müdürlüğü'nün misafiri olarak Meryemana Evi'ni ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İtalyan Polisleri Meryemana Evi'ni Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement