Itc Başkanı Salihi'den Aa Bağdat Ofisine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Itc Başkanı Salihi'den Aa Bağdat Ofisine Ziyaret

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : ITC Başkanı Salihi'nin ofise girişi ve selamlaşması ITC Başkanı Salihi'nin muhabirler ile görüşmesi ITC Başkanı Salihi ile röportaj Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı ve Kerkük Milletvekili Erşet Salihi, Anadolu Ajnasının (AA) Bağdat ofisini ziyaret etti.

27.08.2016 21:59

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

ITC Başkanı Salihi'nin ofise girişi ve selamlaşması

ITC Başkanı Salihi'nin muhabirler ile görüşmesi

ITC Başkanı Salihi ile röportaj Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı ve Kerkük Milletvekili Erşet Salihi, Anadolu Ajnasının (AA) Bağdat ofisini ziyaret etti.

Salihi, AA Bağdat ofisini ziyaretinde yaptığı açıklamada, "Aslında bu bizim açımızdan geç kalınmış bir ziyarettir. Anadolu Ajansı, Türkiye ve Irak'taki ajanslar arasındaki çalışmalarıyla en aktif ajanslardan biridir." dedi.

AA'nın Irak'taki gelişmeleri Türkiye ve Türk dünyasına aktarmasının önemli olduğuna işaret eden Salihi, "Türk yetkililer, Türkiye ile Irak arasındaki siyasi ve diğer gelişmeleri AA kaynağından takip ediyor ve bu daha yararlı oluyor. Irak ile ilgili Bağdat veya kuzey bölgesinden aktarılan haberler önem arz ediyor ve verilen bilgiler doğruları yansıtıyor." diye konuştu.

Itc Başkanı Salihi\'den Aa Bağdat Ofisine Ziyaret
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Itc Başkanı Salihi'den Aa Bağdat Ofisine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement