İtso'dan Makine Teknolojileri Fuarına Ücretsiz Gezi - Son Dakika
Ekonomi

İtso'dan Makine Teknolojileri Fuarına Ücretsiz Gezi

İtso\'dan Makine Teknolojileri Fuarına Ücretsiz Gezi

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), sektörel fuar gezilerine bir yenisini daha ekliyor.

09.10.2014 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), sektörel fuar gezilerine bir yenisini daha ekliyor. İTSO, 14-19 Ekim tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan 'Takım Tezgahları, Metal İşleme Makineleri, Kaynak, Kesme, Delme Teknolojileri, Kalite Kontrol ve Test Cihazları Fuarı'na (MAKTEK Avrasya 2014) üyelerini ücretsiz götürecek.

İTSO Başkan Yardımcısı Mustafa Kaynakçı günü birlik düzenlenen fuar gezisinin 18 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirileceğini söyledi. Kaynakçı, fuara katılacak oda üyelerine öğle yemeği de verileceğini belirterek, "İnegöl Yelken Halı Saha önünden sabah 06.30'da hareket edecek kafile, 11.30'da fuar merkezine ulaşacak.  Katılımcılar,  saat 17.00'ye kadar fuarı serbest olarak gezebilecek. Fuara katılmak isteyen üyelerimizin 17 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar odaya kayıt yaptırmaları gerekiyor" dedi.

Fuarın, makine sanayisi ile imalat sanayisinin temel üretim aracı olan takım tezgahlarının Avrasya bölgesindeki en önemli üreticilerini bir araya getireceğini söyleyen Kaynakçı, "Fuarda Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen 1000'i aşkın firması ve firma temsilciliği yer alacak. Avrupa'dan Almanya, Fransa, İspanya, İngiltere, İtalya, Hollanda, Çek Cumhuriyeti, Lüksemburg ve Avusturya,  Asya'dan ise Tayvan, Güney Kore, Japonya ve Çin'in fuara katılıyor. Dünyanın en çok tercih edilen fuarları arasına giren MAKTEK Avrasya 2014 fuarında, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nin14 salonu tam kapasiteyle kullanılacak. Fuar, makine sektörünün Avrasya'daki en büyük buluşması olarak kabul ediliyor. İlgili sektörlerdeki üyelerimizin fuarı gezmeleri yararlı olacaktır. Bu nedenle bir gezi organizasyonu düzenledik" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi İtso'dan Makine Teknolojileri Fuarına Ücretsiz Gezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement