İzmir 'Ali Baba ve 7 Cüceler'in İzmir Galası - Son Dakika
Güncel

İzmir 'Ali Baba ve 7 Cüceler'in İzmir Galası

İzmir \'Ali Baba ve 7 Cüceler\'in İzmir Galası

'Ali Baba ve 7 Cüceler'in İzmir galası CEM Yılmaz'ın dün vizyona giren iddialı filmi "Ali Baba ve 7 Cüceler" için İzmir'de özel gösterim yapıldı.

14.11.2015 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Ali Baba ve 7 Cüceler'in İzmir galası

CEM Yılmaz'ın dün vizyona giren iddialı filmi "Ali Baba ve 7 Cüceler" için İzmir'de özel gösterim yapıldı. Filmi diğer oyuncular ve seyirciyle izleyen Cem Yılmaz büyük ilgi gördü.

Gaziemir Optimum Outlet Alışveriş Merkezi Cinemaximum'daki özel gösterime gelen Cem Yılmaz'a İzmirliler büyük sevgi gösterisinde bulundu. Filimin gösterileceği salona önce seyirciler alındı. Ardından da, 'Ali baba ve 7 cüceler' filmin yapımcılığını ve baş rol oyuncusu Cem Yılmaz ile oyuncular Tayanç Pakçe, Irina Ivkina, Mariya Anastasyeva ve Zafer Alagöz ile birlikte salona girdi. Mikrofonu eline alıp filmi izlemeye gelenlere takılan Cem yılmaz, "Çok güzel bir film oldu. Çok komik, çok enerjisi yüksek. Bu işi başından bitmiş haline getirene kadar bayağı vakit harcıyoruz. İnşallah en iyisi olmuştur. Herkesin çok beğeneceğini umuyorum. Sizinle biraz vakit geçireceğiz. Filmi birlikte izleyeceğiz. Türkiye'nin bir sürü yerinde ve Avrupa'da filmimiz oynuyor. Ama biz canlı reaksiyonu duyamıyoruz. Daha önce canlı olarak İzmir'de sahnede beni çok izlediniz, orada reaksiyon aldınız. O yüzden burası ayrı bir güzel oluyor. Ama bütün salonları gezmek mümkün değil tabi. Ne oluyor ne bitiyor diye. Bir salona gittim, filmin jeneriğini gösteriyorlardı, 'karanlıkta geçen adam kim' diye laflar geldi. Işıklar yanınca da beni görünce herkes memnun oldu. Filmimiz biraz enteresan. Yurtdışında çektik. Sofya'da çalıştık. Biraz gülüp eğlenmek artık lüksten çıktı. Moralsiz zamanlar geçiriyoruz. Hem memleketimizde hem dünyada. Bizim işimiz de bütün bunları gözardı etmek değil ama ne yazık ki elimizden gelen hayata dair güzel şeylere vurgu yapmak. Ben hakikaten bir hafta öncesinden bilet alıp burada olan arkadaşlara teşekkür ederim. Şimdi sizin yanınıza gelip filmi birlikte izleyeceğim. Benimle filmi izlemek macera gibi bir şeydir" dedi.

Cem Yılmaz, daha sonra filmde rol aldığı oyuncular Tayanç Pakçe, Irina Ivkina, Mariya Anastasyeva ve Zafer Alagöz'ü de tanıttı. Cem Yılmaz ardından diğer oyuncularla birlikte seyircilerin yanına oturup filmi izledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir 'Ali Baba ve 7 Cüceler'in İzmir Galası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement