İzmir'de Engelliler Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

İzmir'de Engelliler Haftası Etkinlikleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu sene Engelliler Haftası boyunca yapılacak etkinlikler "Beni de görüyor musunuz" temasıyla düzenlenecek.

09.05.2015 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu sene Engelliler Haftası boyunca yapılacak etkinlikler "Beni de görüyor musunuz" temasıyla düzenlenecek.

Belediyeden yapılan açıklamada, Engelliler Haftası etkinliklerinin 11 Mayıs Pazartesi günü saat 09.30'da Cumhuriyet Meydanı'na çelenk sunumuyla başlayacağı, ardından Celal Atik Spor Salonu'nda bir program yapılacağı bildirildi.

İzmir'deki etkinlikler 15 Mayıs'a kadar devam edeceği belirtildi. Bu etkinlikler kapsamında 12 Mayıs'ta Doğal Yaşam Parkı gezisinin yapılacağı, Seferihisar Kültür Merkezi'nde ise "Depremde Engelliler" konulu panel düzenleneceği belirtildi.

13 Mayıs Çarşamba 3. (Engelliler İçin Her Şey) Kariyer Paneli'nin gerçekleştirileceği ve Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı'nın Çiğli'deki merkezinde gösteri ve etkinliklerin olacağı kaydedildi.

14 Mayıs Perşembe günü Tepekule Kongre Merkezi'nde "Engelli Erişilebilirlik Paneli", İsmet İnönü Sanat Merkez"nde akşam Türk Halk Müziği konseri, 15 Mayıs Cuma günü ise Foça Demokrasi Meydanı'nda saat 11.00'de Boccia Turnuvası'nın düzenleneceği  belirtildi.

Bunun dışında 11-15 Mayıs'ta Karabağlar, Konak, Tire ve Güzelbahçe belediyeleri ile Yaşar Üniversitesi'nin işbirliğinde ücretsiz "Engelsiz Sinema Günleri" film gösterimi yapılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'de Engelliler Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement