İzmir'deki İş Kazası - Son Dakika
Yerel

İzmir'deki İş Kazası

İzmir\'deki İş Kazası

Bornova ilçesinde iş kazasında ölen işçi toprağa verildi.

19.11.2014 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bornova ilçesinde yapımı devam eden içme suyu arıtma tesisi inşaatında vinç kurmak için çıktığı platformdan düşerek hayatını kaybeden işçi toprağa verildi.

Kavaklıdere mahallesindeki İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (İZSU) içme suyu arıtma tesisi inşaatında vinç kurmak için çıktıkları platformdan düşerek ölen 32 yaşındaki Serkan Gültepe'nin İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan alınan cenazesi  evinin önüne getirildi.

Gültepe'nin naaşı, Çiğli İstasyon Altı Camii'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Doğançay Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenazede üzüntü yaşayan Serkan Gültepe'nin ağabeyleri Hamza ve Turan Gültepe, kardeşlerin bir haftadır vinç kurma işinde çalıştığını ancak çalıştıkları şirket tarafından sigorta işlemlerinin başlatılmadığını iddia etti. Kule vinçlerde kemer sisteminin de bulunmadığı ileri sürüldü.

Gültepe'nin bir yıl önce evlendiği belirtildi.

Öte yandan olayda yaralanarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Ali Ekber Alaca'nın (37) ise tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Olay

Kavaklıdere mahallesindeki İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (İZSU) içme suyu arıtma tesisi inşaatında beton blokların yerleştirilmesi için kiralanan vincin kurulumunda çalışan 2 işçi, üzerinde bulundukları platformdan dengelerini yitirerek düşmüş, olayda Serkan Gültepe hayatını kaybederken, Ali Ekber Alaca ise yaralanmıştı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'deki İş Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement