İzmir'deki Kulalılar Sami Dinç ile Coştu - Son Dakika
Yerel

İzmir'deki Kulalılar Sami Dinç ile Coştu

İzmir\'deki Kulalılar Sami Dinç ile Coştu

Bayraklı Kulalılar Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği 6.Geleneksel Keşkek Günü'nde Kulalı mahalli sanatçı Sami Dinç'in söylediği türkülerle coştu.

29.04.2014 17:59

Bayraklı Kulalılar Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği 6.Geleneksel Keşkek Günü'nde Kulalı mahalli sanatçı Sami Dinç'in söylediği türkülerle coştu. Sami Dinç'e sazıyla Osman Yılmaz ve klavyede Yıldıray Sarı eşlik etti

Sami Dinç, "Kula'dan İzmir'e gelerek hemşerilerimiz ile birarada olmaktan çok mutluyuz. 6.Geleneksel keşkek günümüzü birlik ve beraberlik içersinde idrak etmenin sevinci içersindeyiz" dedi. Bayraklı sahilindeki pikniğe iştirak eden dernek üyeleri ve Kulalılar bir haftanın stresini atttı. Dernek Başkanı Veli Topal, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve dernek yöneticileri tek tek masaları dolaşarak misafirler ile ilgilendi.

Dernek başkanı Veli Topal, konuşmasında, "Biz bu derneği kurarken 10 arkadaştık. Bugün 10 binlere ulaştık. Her geçen gün sayımız artıyor. Hemşerilerimiz derneğimizin çatısı altında toplanıyor. Belediye Başkanımızın da Kulalı olması bize büyük güç veriyor. Hedefimiz üye sayısını artırarak daha güçlü olmak. Bu günümüze katılan belediye başkanlarımıza ve diğer misafirlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da, "Ben, siz Kulalı hemşerilerimin büyük destekleri ile ikinci kez bu göreve geldim. Karşıyaka'nın arka bahçesi olan Bayraklı artık modern bir ilçe olma yolunda ilerliyor. Taş gibi bir Bayraklı yaratacağız" dedi.

Kulalılar, dernek yaren ekibinin oyunları ve Kulalı mahalli Sami Dinç'in söylediği türküler ile hem hasret giderdi, hem de günün stresini attı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmir'deki Kulalılar Sami Dinç ile Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement