İzmir-Fuar Açılış Konseri Murat Boz'dan - Son Dakika
Güncel

İzmir-Fuar Açılış Konseri Murat Boz'dan

İzmir-Fuar Açılış Konseri Murat Boz\'dan

Fuar açılış konseri Murat Boz'danFOLKART ve Vestel'in sponsorluğunda İnovasyon temasıyla 85. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı çim konserleri dizisinin açılışı ünlü şarkıcı Murat Boz ile gerçekleşti.

27.08.2016 01:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fuar açılış konseri Murat Boz'dan

FOLKART ve Vestel'in sponsorluğunda İnovasyon temasıyla 85. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı çim konserleri dizisinin açılışı ünlü şarkıcı Murat Boz ile gerçekleşti.

İzmirli hayranlarıyla buluşan Murat Boz, Şırnak'ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teröristler tarafından düzenlenen bombalı araç saldırısında şehit olan 11 kişi için büyük üzüntü duyduğunu dile getiren Boz, tüm ülkeye baş sağlığı dileyerek başladığı konserinde Adını Bilen Yazsın, Özledim, İltimas, Olmuyor, Vazgeçmem, Üzüleceksin, Püf, Elmanın Yarısı gibi çok sevilen eserlerinden oluşturduğu repertuvarını sundu. Boz'un Çim konseri için hazırladığı repertuvarına çimleri dolduran, genciyle yaşlısıyla binlerce hayranı eşlik etti. Dağıtılan Türk bayraklarını konser süresince ellerinde sallayan hayranları, cep telefonlarının ışıklarıyla da hoş görüntüler oluşturdu. Binlerce eğlence sever fuar ziyaretçisi doyasıya geçirdiği gecenin ardından mutluluk içinde evlerinin yolunu tuttu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir-Fuar Açılış Konseri Murat Boz'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement