İzmir Gücü Spor Vakfı'na Yeni Umut - Son Dakika
Güncel

İzmir Gücü Spor Vakfı'na Yeni Umut

Nisan ayındaki son olağan genel kurulunda faaliyetlerine son verme yolunda tavsiye kararı kararı alınan İzmir Gücü Spor Vakfı (İZVAK) için yeni bir umut doğdu.

29.06.2016 13:02

Nisan ayındaki son olağan genel kurulunda faaliyetlerine son verme yolunda tavsiye kararı kararı alınan İzmir Gücü Spor Vakfı (İZVAK) için yeni bir umut doğdu.

Vakfın varlığını devam ettirebilmesi için bir süredir temaslarda bulunan Erdoğan Tözge başkanlığındaki yönetim, haziran ayı başında olağanüstü kongre kararı alırken yarın saat 18.00'de Hilton Oteli'nde yapılacak genel kurulda eski Karşıyaka Başkanı Ali Erten önderliğindeki bir grubun göreve talip olacağı bildirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Erdoğan Tözge, şöyle dedi:

"Sayın Ali Erten başkanlığında, yeni bir vizyon ve tüzükte yapılacak bazı değişikliklerle vakfı yeniden canlandırmak istiyoruz. İzmir'in profesyonel liglerdeki temsilcilerinin yer alacağı güçlü bir yapı öngörüyoruz. Bu oluşum kulüplerimize lobi desteği sağlayacak, yarım kalan yatırımların tamamlanması ve yeni yatırımların koordinesi konusunda destek olacak. İZVAK mütevelli heyeti ve kurucuları bu oluşuma tam destek verecek."

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Gücü Spor Vakfı'na Yeni Umut - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement