Izmir Izban'da Seferler Normale Döndü - Son Dakika
Güncel

Izmir Izban'da Seferler Normale Döndü

Izmir Izban\'da Seferler Normale Döndü

Izmir'de günde 300 bin kişiyi taşıdığı için kent kent içi ulaşımın omurgasını oluşturan İZBAN'da işçilerin 8 Kasım'da başlattığı grev nedeniyle duran seferler bu sabah yeniden başladı.

16.11.2016 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Izmir'de günde 300 bin kişiyi taşıdığı için kent kent içi ulaşımın omurgasını oluşturan İZBAN'da işçilerin 8 Kasım'da başlattığı grev nedeniyle duran seferler bu sabah yeniden başladı. Vatandaşlar, İZBAN'a hasretlerini sosyal medyada şu ilginç sözlerle paylaştı; "Gelmiyor, gönlümün efendisi", "Çalış artık koyun kokulum", "Elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak koyun kokulum". İzmir'de toplu ulaşımın can damarı olan günde 300 bin kişinin kullandığı, Aliağa'dan Menderes'e 110 kilometrede yolcu taşıyan İZBAN'ın işçilerin grevi nedeniyle bir hafta süreyle çalışmaması ve dün (salı) akşam saatlerinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı görüşmeyle grevin sona ermesi İzmirliler'i sevindirdi. ssoyla medyada İZBAH etiketiyle paylaşımda bulunan vatandaşlar şu ilginç sözleri yazdı:

"İzban grevi yüzünden şehrin diğer yakasında oturan arkadaşımla mektuplaşmaya başladık. Evlenmiş bir de çocukları olmuş", "Elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak koyun kokulum", "Özledik bee next station İzban beyyy", "Oldu mu şimdi bırakıp, gitmen, "Gelmiyor, gönlümün efendisi", "Çalış artık koyun kokulum"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Izmir Izban'da Seferler Normale Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement