İzmir Kar, Dikili ve Bergama'yı Beyaza Bürüdü - Son Dakika
Güncel

İzmir Kar, Dikili ve Bergama'yı Beyaza Bürüdü

İzmir Kar, Dikili ve Bergama\'yı Beyaza Bürüdü

Kar, Dikili ve Bergama'yı beyaza bürüdü İzmir'in Dikili ve Bergama ilçelerinde öğlen saatlerinde başlayan ve iki saat aralıksız olarak yağan kar, ilçenin beyaz örtüyle kaplanmasına neden oldu.

26.01.2016 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kar, Dikili ve Bergama'yı beyaza bürüdü

İzmir'in Dikili ve Bergama ilçelerinde öğlen saatlerinde başlayan ve iki saat aralıksız olarak yağan kar, ilçenin beyaz örtüyle kaplanmasına neden oldu.

Dikili'de bugün saat 15.00 sıralarında başlayan ve etkisini zaman zaman arttıran kar yağışı, ilçedeki binaların çatıları, otomobillerin üzerleri ve parkların karla kaplanmasına neden oldu. Kar kalındığı yüksek kesimlerde yaklak 20 santimetreyi buldu. Belediyenin aldığı önlemler nedeniyle yollarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Kar en çok çocukları sevindirdi. Okullarında tatilde olmasını fırsat bilen çocuklar, kendilerini sokağa atıp, gün boyu kartopu oynadı, kardan adam yaptı. Çocuklara bazı ebeveynlerinde eşlik etttiği görüldü.

Aynı saatlerde başlayan kar yağışı, Bergama'da da etkili oldu. Bergama'da özellikle Madra Dağı eteklerindeki kırsal mahallerde yolların yavaş yavaş karla kapanmaya başlaması üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait üç ekip kar küreme ve tuzlama araçlarıyla üç ayrı koldan bölgeye gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Kar, Dikili ve Bergama'yı Beyaza Bürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement