İzmir Sertel: Chp?nin İktidar Yolu Açık ve Kimse Kapatamaz - Son Dakika
Güncel

İzmir Sertel: Chp?nin İktidar Yolu Açık ve Kimse Kapatamaz

İzmir Sertel: Chp?nin İktidar Yolu Açık ve Kimse Kapatamaz

Chpizmir Milletvekili Atila Sertel, Türkiye'nin olağanüstü bir dönemden geçtiğini belirterek, 'Bu dönem; dik duran, ne aldatan ne aldatılan ve siyaseti din ekseninde, cemaatler ekseninde değilde Cumhuriyet ilkeleri ve Atatürk'ün gösterdiği çizgide siyaset yapan CHP'nin önünün açık olduğu bir dönem. Yolumuz açıktır, yolumuz aydınlıktır.

11.09.2016 13:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chpizmir Milletvekili Atila Sertel, Türkiye'nin olağanüstü bir dönemden geçtiğini belirterek, 'Bu dönem; dik duran, ne aldatan ne aldatılan ve siyaseti din ekseninde, cemaatler ekseninde değilde Cumhuriyet ilkeleri ve Atatürk'ün gösterdiği çizgide siyaset yapan CHP'nin önünün açık olduğu bir dönem. Yolumuz açıktır, yolumuz aydınlıktır. İktidar yolumuzu kimse kapatamaz" dedi.

Atila Sertel bayramlaşma ziyaretleri kapsamında CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığı'nda örgütle bir araya geldi. Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam'ın ev sahipliğindeki bayramlaşma törenine CHP İzmir Milletvekilleri Atila Sertel, Musa Çam, Özcan Purçu, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve partililer katıldı. Burada bir konuşma yapan CHP İzmir Milletvekili partisinin iktidar hedeflerini vurgulayarak, bu olağanüstü dönemde AK Parti iktidarının iyi bir sınav veremediğini söyledi. Yıllardır AK Parti'ye oy verenlerin bu süreçte AKP'den koptuğunu kaydeden Sertel, şöyle konuştu:

'Gün içinde her kesimden onlarca telefon alıyorum. Bu telefonların çoğunun ortak noktası darbe sonrasında oluşan mağduriyetler. Daha bugün 14 yıldır AKP'ye oy veren bir esnaf beni aradı. Bundan sonra hiçbir şekilde oy vermeyeceğini ve CHP'nin iktidarı için çalışacağını söyledi. Çünkü bu insanlar mağdur ve AKP'nin yarattığı mağduriyetleri çok net görmeye başladı. Ama biz hiçbir zaman mağduriyetlerden yararlanma peşinde olmadık. Bize oy verirseniz sizin derdinizi çözeriz demedik. Sürekli ezilenin yanında yer aldık. Şimdi gelinen noktada partimize inananlar artıyor. Örgüt olarak bizlerin de iktidara inanması ve bu şekilde çalışması lazım. Yolumuz açıktır, yolumuz aydınlıktır. İktidar yolumuzu kimse kapatamaz. Örgüt olarak buna inanacağız ve bu şekilde bu şekilde yılmadan, bıkmadan çalışacağız

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Sertel: Chp?nin İktidar Yolu Açık ve Kimse Kapatamaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement