İzmirliler 'Obeziteye Hayır' Dedi - Son Dakika
Yerel

İzmirliler 'Obeziteye Hayır' Dedi

İzmirliler \'Obeziteye Hayır\' Dedi

İZMİR(İHA) Sağlık Bakanlığı tarafından 2014 yılı ‘Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı’ ilan edildikten sonra Bakanlık tarafından tüm illerde her ayın son pazarı spor faaliyetleri ve sağlıklı yaşam aktiviteleri düzenleniyor.

22.06.2014 14:17

İZMİR(İHA) Sağlık Bakanlığı tarafından 2014 yılı 'Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı' ilan edildikten sonra Bakanlık tarafından tüm illerde her ayın son pazarı spor faaliyetleri ve sağlıklı yaşam aktiviteleri düzenleniyor. Bornova Toplum Sağlığı Merkezi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen yürüyüş bu ay Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda gerçekleştirildi.

Obezite ve kronik hastalıkları önlemeye yönelik çalışmalar yürüttüklerini, bu çalışmalara tüm vatandaşları teşvik etmek için özellikle halkın gözü önünde yürüdüklerini belirten İzmir Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Canan Gülbayrak, "Bu ay Bornova'dayız. Çocuklar bisiklet binecek biz yürüyeceğiz. Yürüyüşün ardından obezite ve kronik hastalıklarla mücadele amaçlı hazırladığımız broşürleri Bornova Halk Pazarı'nda dağıtacağız" diye konuştu. Uzm. Dr. Gülbayrak, gelecek ay ki yürüyüşün ramazan dolayısıyla din adamlarıyla birlikte gerçekleşeceğini duyurdu.

Yürüyüşe İzmir Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Canan Gülbayrak, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Programlar Şube Müdürü Uzm. Dr. Asya Topuzoğlu, Bornova Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlusu Dr. Birgül Duran, Bornova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hakan Seymen, Bornova Sağlık İlçe Müdürü Tevfik Oğuz ve sporsever vatandaşlar katıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmirliler 'Obeziteye Hayır' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement