İzmit Belediyesi, İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediyesi, İftarda Bir Araya Geldi

İzmit Belediyesi, İftarda Bir Araya Geldi

İzmit Belediyesi çalışanları Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeğinde bir araya geldiler.

08.06.2016 13:30

İzmit Belediyesi çalışanları Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeğinde bir araya geldiler.

İftar yemeğine belediye meclis üyeleriyle İzmit Belediyesi'nde yetkili sendika olan Hizmet İş Sendika Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy da katıldı. Masaları tek tek gezerek belediye çalışanlarıyla sohbet eden Başkan Doğan, İstanbul'daki terör saldırısını şiddetle kınayarak, şehitlere rahmet, yaralılara da acil şifalar dileğinde bulundu. Belediye Başkanı Doğan yaptığı konuşmada "Bugün İzmit Belediyesi meclisimizi yaptık, büyük mücadeleler verdik ve şehrimiz adına güzel kararlar almaya çalıştık. Ardından da Ak Partili ve CHP'li meclis üyelerimizle birlikte burada iftarımızı açtık. İşte milletimizin istediği fotoğraf bu. Yeri geldiğinde siyasetimizi yapacağız, yeri geldiğinde de kardeşliğimizi, birlik beraberlik içerisinde olduğumuzun mesajını da en güzel şekilde vereceğiz. Bize düşen görev, bugünkü bu güzel fotoğrafı bozmadan, kaşı gözü, görüşü inanışı demeden birbirimize sarılıp, severek birliğimizi beraberliğimizi bozmamaktır. Görevimiz, birliğimizi herkese göstermemiz ve daha çok iş üretmemizdir. Şehrimize, insanımıza, vatanımıza daha çok katkı sağlamaktır. Ancak bunları yaparak, bizim bu sofralarda iftar açabilmemizi sağlayan şehitlerimize karşı bir nebzede olsa borcumuzu ödemiş oluruz. İzmit Belediyesi örnek bir belediyedir. Sizlerle ikinci dönemi birlikte götürüyoruz. Gerek sahada gerek büroda gerekse yönetim kadrosunda fedakarca çalışmalarınızla çok güzel işler yaptık. Türkiye'ye örnek projelerimizi birlikte hayata geçirdik. Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki, kuruşumuzu ziyan etmeden sizin çalışma koşullarınızı en iyi hale getirerek hizmetlerimizi sunuyoruz. Türkiye'ye model olan projelerimizi hayata geçirirken bir yandan da şantiyelerimizi, araç gereçlerimizi yenilemeye çalışıyoruz. İstiyoruz ki, sizler, bizler bu görevleri geride bıraktığımızda bu dönemlerde ne güzel hizmetleri, ne kadar başarılı çalışmaları yaptık diyebilelim. Vatandaşımızın bizim patronumuz olduğunu hissederek görevinizi yaptığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Vatandaşımız en güzel muamelelere layık. Zaman zaman olmayacak talepler gelse dahi onları güler yüzle, gerekli açıklamaları yaparak gönderiyorsanız bu işinizi en iyi şekilde yapıyorsunuz demektir. Bunu en güzel şekilde yaptığınızı ben biliyorum.

Kaynaklarımızı iyi kullanalım. Bir kağıdı dahi kullanırken, işi müsvedde ile halledebilir miyim diye düşüneceğiz. Biz, İzmit Belediyesi olarak bu anlayışla çalışan bir kurumuz. Elde ettiğimiz başarı da bu düşüncelerin çok önemli katkısı var" dedi.

Konuşmasında görüşme sürecinde olan Toplu İş Sözleşmesine de değinen Doğan "Süreç devam ediyor. Biz, her zaman işçimize, çalışanımıza bütçemiz doğrultusunda elimizden geldiğince hep sahip çıkmaya çalıştık. Kağıt üzerinde yüksek rakamları imzalayıp, uygulamada ertelemelere veya yanıltmalara gitmedik. Ne verebileceksek onun maksimumunu yazdık ve süresi gelmeden ödemeye çalıştık. Huzurlu çalışmak, alacağını zamanında almak bazı şeylerin önünde gelir. İzledikleri siyasi politikalarla, yaptıkları oyunlarla ülkemizi yaşanmaz kılmak isteyenlerin, ülkemizdeki ahengi bozmak isteyenlerin bu davranışları bizi daha da kamçılar, güçlendirir, birbirimize bağlar. Daha hırsla daha fazla çalışmamıza, ülkemizi daha güçlü şekilde gelecek nesillere teslim etmemizi sağlar" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediyesi, İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement