İznik Zeytin Bahçesi Hotel Turizm'e Kazandırıldı - Son Dakika
Güncel

İznik Zeytin Bahçesi Hotel Turizm'e Kazandırıldı

İznik Zeytin Bahçesi Hotel Turizm\'e Kazandırıldı

Zeytin Bahçesi kurdelası Milletvekili İsmail Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ın eşliğinde kesildi.

23.06.2014 11:51  Güncelleme: 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İznik Zeytin Bahçesi Hotel açılışına Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Buski Genel Müdür Yrd. İsmail Yılmaz, İznik Kaymakamı Hüseyin Karameşe, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, İşletme sahipleri Dr. Benhür Can, Dr. Rıza Kuruefe ve dostlarının katılımıyla yapıldı. Açılış kurban kesimi ve dualar eşliğinde gerçekleşti.

Belediye Başkanı Osman Sargın açılışta yaptığı konuşmada; "İznik'te açılışını gerçekleştireceğimiz, adı da özel, kendi de özel Zeytin Bahçesi Hotel'inin açılışına hepiniz hoş geldiniz. İznik artık turizmde ki payını almaya başlayacak. Çünkü artık İznik'e büyükşehrin eli değdi. İznik Zeytin Bahçesi Hotel İznik Turizmine kazandıran Doktorlarımız Benhür Can ve Rıza Kuruefe'ye teşekkür ediyorum. Otelin başta İznik'e, Bursa'ya ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, hayırlı günler diliyorum" dedi.

İznik'imizin yetiştirdiği kalp cerrahı Op.Dr. Benhur Can ve arkadaşı Uz. Dr Rıza Kuruefe tarafından kurulan Cankur Limited Şirketinin İznik'e kazandırdığı 4 yıldızlı İznik Zeytin Bahçesi Hotel, 100 kişilik, farklı konseptli 40 odalı, 5 kral süit, 8 junior suit, özel oda ve standart odalardan oluşmakta.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe açılışta yaptığı konuşmada;"Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan, yeryüzünün en güzel ilçe ve diyarlarından biri olan dünya başkenti İznik'te güzel bir tesisin açılışında bulunmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. İznik'e bu güzel eseri kazandıran çok değerli arkadaşlarımız Dr. Benhür Can, Dr. Rıza Kuruefe'yi tebrik ediyoruz. Gerçekten başarılı ve cesaret isteyen bir girişim. Kendilerini tebrik ediyorum.

"Bu zamana kadar kalplere hitap ettiler, artık gönüllere hitap edecekler"

Arkadaşlarımız duymuş ki, İznik'e artık ilgi artacak, İznik artık gelişecek, İznik'te büyük bir cevher var, İznik Dünya Başkenti, İznik Gölü var, tarihi birikimi, tarımı var, bunları değerlendirmek lazım. Artık buralar büyükşehir sınırlarına dahil edildi. Bizlerinde buralara hizmet ediyor olmamız yeni bir heyecan. Çünkü buralar yatırdığının karşılığını verecek yerler. Her alanda verimli topraklar. Dünya tarihi okurken İznik'i okumadan geçmiyor. Bizlerde bunu değerlendirmemiz lazım. İznik'in ismi biliniyor, sadece değerlendirilmesi lazım.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İznik Zeytin Bahçesi Hotel Turizm'e Kazandırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • aynur durmaz: iznik biraz bu kafayla zor gelişir.Düzce den Çarşamba günü 18.06 da malum açılan zeytin bahçesi otele pazar günü için rezervasyon yaptırdık ve özellikle havuzdan yararlanıp yüzmek güneşlenmek istediğimizi belirttiğimiz halde pazar günü gittiğimizde 15.30 da otel açılışıyla karşılaştık.Ve tam bir rezillikti taaa kalkıp düzceden gitmişiz ne bir ilgi ne alaka sorumsuz personel sorumsuz yönetim diyorum. 1 0 Yanıtla

Advertisement