Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 175. Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 175. Yıl Dönümü

Türkoğlu İlçe Jandarma Komutanlığı personeli, fizik tedavi gören felçli hastalara moral ziyaretinde bulundu.

18.04.2014 17:59

Türkoğlu İlçe Jandarma Komutanlığı personeli, eşleriyle birlikte fizik tedavi gören felçli hastalara moral ziyaretinde bulundu.

Dr. Kemal Beyazıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde tedavi gören hastaları ziyaret eden jandarma personeli, sohbet ettikleri hastalara, "geçmiş olsun" dileğinde bulunarak, çikolata ve kolonya hediye etti.

Jandarmaya ziyaret ve hediyeler için teşekkür eden hasta, hasta yakınları ve çalışanlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti.

İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Ahmet Ziya Çelik, vatandaş ile jandarma arasındaki iletişimin gelişmesi amacıyla 175. yıl dönümü etkinlikleri kapsamanında hastaları ziyaret ettiklerini belirtti.

Jandarmanın sadece asayiş olayları ile değil, sosyal sorumluluk projeleriyle de vatandaşlarla birlikte olduğunu   vurgulayan Çelik, faaliyetlerin haziran ayı sonuna kadar devam edeceğini kaydetti.

Çelik'in eşi Mehtap Çelik'te bu tür ziyaretlerin belirli gün ve haftalarla sınırlı kalmamasını, böylesi etkinliklerin her fırsatta yapılması gerektiğini ifade etti.

Duygulu anların da yaşandığı ziyarette, asker annesi olduğunu anlatan hastalardan 60 yaşındaki Peri Kılınç,  oğlunun hasretini ziyarete gelen askerlere sarılarak giderdi.

Başhekim Abdurahman Can ise yapılan ziyaretlerin hastaların moral ve motivasyonuna etkisinin olduğunu ve hastane çalışanlarını da pozitif yönde etkileyip kurumlar arası ilişikleri güçlendirdiğini kaydetti. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 175. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement