Jandarmanın Trafik Uygulamasında "Karanfil" Süprizi - Son Dakika
Yerel

Jandarmanın Trafik Uygulamasında "Karanfil" Süprizi

Jandarmanın Trafik Uygulamasında "Karanfil" Süprizi

Çorum'da jandarma ekiplerince gerçekleştirilen trafik uygulamasında, "Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla kadın sürücüler ile araçlardaki kadınlara karanfil dağıtıldı.

10.03.2014 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'da jandarma ekiplerince gerçekleştirilen trafik uygulamasında, "Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla kadın sürücüler ile araçlardaki kadınlara karanfil dağıtımının gerçekleştirildiği bildirildi.

Yetkililerden edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ve Merkez Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Çorum- Samsun karayolu ile Ortaköy, Osmancık ve İskilip karayolu üzerinde yapılan trafik denetiminde, durdurulan araçlardaki kadınlara, "Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla karanfil takdim etti.

Uygulama sırasında kadın sürücülerin Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan ekipler, ayrıca emniyet kemeri kullanımı, hız sınırı, uykusuz araç kullanılmaması gibi konularda uyarıda bulundu.

Uygulama esnasında karanfil takdim edilen kadınlar da jandarma ekiplerine bu yaklaşımından dolayı teşekkür etti.

Bu arada trafik uygulamasının yanı sıra yol kenarlarındaki tesisler ile Çatak ve Sıklık Tabiat Parklarında piknik yapan aileleri de ziyaret eden ekipler, buralardaki kadınlara da karanfil verdi.

İki gün süren ve jandarmanın ilk kez gerçekleştirdiği uygulamaya kadın subaylar da katılırken denetimler esnasında 400 karanfil dağıtımının gerçekleştirildiği öğrenildi. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Jandarmanın Trafik Uygulamasında 'Karanfil' Süprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement