Kaçakları Gasp Eden 3 İnsan Taciri Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kaçakları Gasp Eden 3 İnsan Taciri Tutuklandı

Kaçakları Gasp Eden 3 İnsan Taciri Tutuklandı

İzmir'in Aliağa İlçesi'nde, göçmen kaçakçılığı yaptığı belirtilen 4 şüpheli, iddiaya göre, kaçak geçiş için anlaştıkları 15 Afgan kaçağı gasp etti.

26.11.2015 19:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Aliağa İlçesi'nde, göçmen kaçakçılığı yaptığı belirtilen 4 şüpheli, iddiaya göre, kaçak geçiş için anlaştıkları 15 Afgan kaçağı gasp etti. Jandarma tarafından yakalanan şüphelilerden 3'ü tutuklanırken, biri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Göçmen kaçakçılığı yaptığı belirtilen 4 kişiden İ.Y. ve M.A., miktarı öğrenilemeyen ücret karşılığında, Yunanistan'ın Midilli Adası'na götürmek için anlaştıkları 15 Afgan kaçağı, geçen pazartesi günü, taksilerle Balıkesir'den İzmir'in Aliağa İlçesi'ne getirdi. Grubu, Bozköy Mahallesi'nde diğer organizatörler S.İ. ve T.Ö. karşıladı. İddiaya göre 4 şüpheli, Yılanlı Kaya Mevkii'ndeki ormanlık alana götürdükleri Afganların paralarını gasp ederek kaçtı. Nakit para, altın bilezik ve altın yüzükleri alınan kaçaklar, durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine çalışma başlatan jandarma, şüphelileri yakaladı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilen zanlılardan İ.Y. S.İ. ve T.Ö. tutuklandı. M.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - Aliağa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaçakları Gasp Eden 3 İnsan Taciri Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement