Yılmaz: Örgüt Beni Zorla Soydurup Oynattı, Çek ve Senet İmzalattılar - Son Dakika
Güncel

Yılmaz: Örgüt Beni Zorla Soydurup Oynattı, Çek ve Senet İmzalattılar

Erzurum'da kaçırılan AKP eski ilçe başkanı polise şikayette bulundu. Yılmaz, örgütün kendisini zorla soydurup oynattığını işkenceyle çek ve senet imzalattıklarını söyledi.

18.06.2016 11:40  Güncelleme: 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da kaçırılıp kendine silah zoruyla çek ve senet imzalattırıldığını, soyundurulup video kaydının yapıldığını iddia eden AK Parti Horasan Eski İlçe Başkanı, iş adamı İlhami Yılmaz polise şikayette bulundu. İş adamı Yılmaz, kendini kaçıranların bölücü terör örgütü adını kullanarak organize suç örgütü çetesi oluşturduklarını ileri sürdü.

10 HAZİRAN'DA GERÇEKLEŞTİ

Olay geçtiğimiz 10 Haziran tarihinde meydana geldi. Horasan'da ticaretle uğraşan ve bir dönem AK Parti Kurucu İlçe Başkanı olarak görev yapan, iş adamı 7 çocuk babası İlhami Yılmaz, kaçırıldığını belirterek İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu.

"İŞKENCE YAPIP SİLAH ZORUYLA ÇEK VE SENET İMZALATTILAR"

Şüpheli şahısların kendisine işkence yapıp, silah zoruyla çek ve senet imzalattırdıklarını öne süren İlhami Yılmaz, emniyet ve savcılığa verdiği ifadesinde olayı şöyle anlattı:

"YÜZÜ KAPALI ŞAHIS ELİNDEKİ TABANCAYI BANA DOĞRULTARAK AŞAĞI İNMEMİ SÖYLEDİ"

"10 Haziran günü iftardan sonra kendisine daha önceden kereste satmış olduğum ve Sarıkamışlı olarak bildiğim M.Ç., telefonla aradı beni. Ben de kendisine iş yerinde olduğumu ve buradan almasını söyledim. 15 dakika sonra M.Ç., gelip otomobille aldı. Çay içip kerestenin fiyatını konuşacaktık. M.Ç., telefonla birileriyle konuşuyordu. Otomobili Ağrı yoluna doğru sürdü Tahir Hoca köyüne doğru hareket etti. Daha sonra başka bir otomobil de gelerek aracın önünü kesti ve içerisinden yüzü kapalı bir şahıs elindeki tabancayı bana doğrultarak aşağı inmemi söyledi.

"ÖRGÜT SENİN CEZANI VERECEK"

Ben ne oluyor burada dediğim esnada arabadan birinin yüzü kapalı iki şahıs daha inerek beni aşağı indirmeye çalıştılar. Arabadan inen ve yüzü kapalı olan şahıs benim daha önceden ilçeden tanıdığım T.A., idi. Beni kaçırdılar. Örgüt senin cezanı verecek. AK Parti'ye nasıl çalıştıysan bize de öyle çalışacaksın diyerek sürekli kafama vurarak gözlerimi kapattılar bezle. Telefonumu alarak bataryasını çıkardılar.

"500 BİN LİRALIK ÇEK VE SENET İMZALATTILAR"

Bir köye götürdüler ve burada örgütün bana 500 bin lira ceza kestiğini söyleyerek tabancayı kafama dayayıp çek ve senet imzalattılar. Çek, senet işleri bittikten sonra bana soyun dediler. T.A., ve M.Ç., bana soyunduktan sonra oyna diyerek oynattılar ve o sırada yüzü kapalı şahıslardan uzun boylu olan elindeki cep telefonu ile T.A.'da küçük bir fotoğraf makinesiyle benim görüntümü çekmeye başladılar ve yaklaşık 5 dakika görüntümü çektiler.

"HORASAN'DA GERİ BIRAKTILAR"

Daha sonra bana üzerini giyin deyip giyindikten sonra tekrar gözlerimi bağladılar. Arabaya yeniden bindirdiler. Horasan'a geri getirip bıraktılar."

"İNSANLAR KORKULARINDAN ŞİKAYETÇİ OLAMIYOR"

Sahur vakti serbest kaldığını ve hemen polise giderek şikayette bulunduğunu belirten iş adamı İlhami Yılmaz, "Bunlar terör örgütüyle işbirlikçi organize suç örgütü çetesi. Horasan'da benim dışında 5-6 kişiyi kaçırıp zorla senet imzalatmışlar. İnsanlar korkusundan şikayetçi olamıyor." dedi.

İKİ ŞÜPHELİNİN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Öte yandan olay güvenlik güçlerinin asayiş olayları bültenine 'yağma', 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' ve 'tehdit' suçu olarak yansıdı. Asayiş bülteninde, "İş adamı İ.Y., saat 02.30 sıralarında Horasan İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek kendisini kaçırıp zorla senet imzalatan iki kişi hakkında şikayette bulundu. İ.Y., ifadesinde kendisini M.Ç., ve T.A.'nın kaçırıp alıkoyarak, zorla adına borç olarak bir tanesinin 120 bin diğerinin ise 420 bin TL olan çek senet imzalattıklarını belirtti." denildi.

Tahkikat kapsamında polis 'yağma', 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' ve 'tehdit' suçundan iki şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Yılmaz: Örgüt Beni Zorla Soydurup Oynattı, Çek ve Senet İmzalattılar
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yılmaz: Örgüt Beni Zorla Soydurup Oynattı, Çek ve Senet İmzalattılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Gundi: PKKya boyle iftira atarsan gercekten cezani verecek. Ne olursan ol yanar doner olma 11 20 Yanıtla
    40harami: Senin gibi bordo klavyelileri devlet burdan bile bulması gerek 8 4
  • Mahmut: Hadi hadi kendi isteğinle oynamışsındır sallama AKP li değilmisiniz milletin parasına çökün sonra. mafya mufya zora gelince. 12 17 Yanıtla
  • türk oğlu türk: hele bir internete koysalarda görsek akpliler iyi kıvırır dansözlüğünü 11 17 Yanıtla
    Siirtli: Selo senin BABANMI o kadar sevindin 5 31
  • millet....: iyi ya dansöz eğitimi almışsın...a kanala çık.. 6 3 Yanıtla
  • Batmsnli: Akp li ise hertürlü iftira normaldir 7 2 Yanıtla
  • Ayse: Pkk nin işi zorbalik zaten uyusturu kaçakçılığı haraç tehdit tuzak bütün pislik var. 4 4 Yanıtla
  • Allah belanı zi versin: Bu mübarek günde yaptığınız yorumlara bakın nasıl muslumansiniz siz görmediğiniz şeyi yalanliyosunuz .insaallah kınayan in başına gelin insaallah 3 0 Yanıtla
  • dadas: Şuan hepiniz görmediğiniz halde iftira atiyosunuz insaallah daha beter leri başınıza gelir 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement