Kadir Gecesi - Son Dakika
Yerel

Kadir Gecesi

Kadir Gecesi

AK Parti Çanakkale milletvekilleri Daniş ve Kaşdemir mesaj yayımladı.

22.07.2014 12:50

AK Parti Çanakkale milletvekilleri Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Daniş ve Kaşdemir, ortak mesajlarında içinde sonsuz rahmet ve mağfiret fırsatlarının bulunduğu ramazan ayının sonuna yaklaşılan şu günlerde, Ramazan Bayramı'nın müjdesini, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesine kavuşmanın sevinci ve heyecanını yaşadıklarını bildirdi.

Kadir Gecesinin, Kur'an'ın övdüğü, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, rahmet ve bereketin sağanak şeklinde yeryüzüne yağdığı, sema kapılarının tamamen  açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gece olduğuna işaret eden milletvekilleri, şunları kaydetti:

"Kadir Gecesinin tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşliğin gelmesine vesile olmasını temenni ediyoruz. Son yıllarda ramazan ayını ve içinde bulunan Kadir Gecesini ne yazık ki tüm insanlık adına buruk geçirmemize vesile olan olayların içerisinde yaşıyoruz. Suriye'de, Mısır'da ve Gazze'de yaşananlar, insanlık ve İslam alemi adına bizleri derinden yaralamaktadır. Birçok ülkede kardeşlik, birlik beraberlik yerine, kardeşin kardeşe zulmettiği ve katliamlara maruz kalındığı bir döneme şahitlik ediyoruz. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde dualarımızı, zalimlerin pençesinde  zulme uğrayan kardeşlerimize göndereceğiz. İnşallah onurlu duruş karşısında bütün zulümler sona erecek ve gök kubbenin altı barış ve huzur dolu olacaktır." - Çanakkale

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement