Kafkas ve Cora Sürmene'de Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kafkas ve Cora Sürmene'de Buluştu

Kafkas ve Cora Sürmene\'de Buluştu

AK Parti’nin Trabzon Milletvekili aday adayları Zeyyat Kafkas ile Salih Cora Sürmene’de buluştu.

04.03.2015 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin Trabzon Milletvekili aday adayları Zeyyat Kafkas ile Salih Cora Sürmene'de buluştu.

AK Parti Sürmene Kadın Kolları Başkanı Nurcan Küçükali'nin babasının cenazesi için ilçeye giden ikili Belediye Başkanı Rahmi Üstün'ü makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Sürmene Kaymakamı Şevket Atlı da hazır bulundu. Belediye Başkanı Rahmi Üstün ziyaretinden dolayı Kafkas ve Cora'ya teşekkür etti.

Bu arada AK Parti Milletvekili aday adayı Zeyyat Kafkas, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu'nu da makamında ziyaret etti.

Kafkas burada yaptığı açıklamada, AK Parti'den siyasete adım attığını belirterek bölgenin gelişmesi ve kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla hizmet vermeyi amaçladığını söyledi. Zeyyat Kafkas çok güçlü ve disiplinli bir parti olan AK Parti'de kısa sürede ilçe tanıtımlarında başarılı bir çalışma dönemi geçirdiğini de vurguladı.

TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu siyasete adım atmanın her şeyden önce medeni bir cesaret olduğunu belirterek Kafkas'ı milletvekili aday adaylığı için kutladı. Trabzon içen Gelişim Stratejisi, DOKAP Eylem Planı ve Uzungöl'den Ovit'e Kış Turizmi ve Kayak Merkezi Fizibilite kitaplarını Kafkas'a sunan Hacısalihoğlu, "Bu kitapları oda olarak bütün milletvekili aday adaylarına takdim ediyoruz. Trabzon'un ve bölgenin beklentileri konusunda bir farkındalık oluşturuyor. Siyasetin ve demokrasinin gelişmesi bir ülkede kalkınma ve gelişmeyi de beraberinde getirecektir. Önümüzdeki seçimlerinde bu anlamda ülkemize hayırlı olması en büyük temennimizdir" dedi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kafkas ve Cora Sürmene'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement