Kağıthaneliler İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kağıthaneliler İftarda Buluştu

Kağıthane'de ramazanın ilk iftarı, Hasbahçe etkinlik alanında yoğun katılımla gerçekleştirildi.

29.06.2014 12:15

Kağıthane'de ramazanın ilk iftarı, Hasbahçe etkinlik alanında yoğun katılımla  gerçekleştirildi.

Kağıthane Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti Genel Başkan Yardımcı Ekrem Erdem, AK Parti İstanbul milletvekilleri Şirin Ünal ve Ahmet Baha Öğütken, Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, AK Parti İlçe Başkanı Sami İlhan, diğer ilgililer, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Mehter coşkusuyla başlayan programda, Ekrem Erdem ile masaları tek tek gezen Fazlı Kılıç vatandaşlarla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

İftardan sonra Kağıthanelilere seslenen Kılıç, şefkat, merhamet ve paylaşma ayı olan ramazanı bu yıl da büyük bir coşkuyla geçireceklerini belirtti.

Bu güzel atmosfere ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kılıç, şunları kaydetti:

"Bereketin hoşgörünün birlik ve beraberliğin adı olan bu mübarek günlerde 500 bin kişilik ailemizle bir olmaya devam edeceğiz. Ramazan ayı boyunca ilçemizin 19 mahallesinde kurulacak iftar sofralarımıza herkes davetlidir. Bizleri yalnız bırakmayan ve her zaman Kağıthane'ye verdiği her türlü destekten dolayı yanımızda olan milletvekillerimize, kaymakamımıza, ilçe başkanımıza, siyasi parti temsilcilerine, oda başkanlarımıza, sivil toplum temsilcilerimize, muhtarlarımıza ve bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Programda, daha sonra Belediye Başkanı Kılıç ve beraberindekiler, Hasbahçe'de ramazan ayı boyunca devam edecek etkinliklerin başlangıç kurdelesini kesti.

"Hasbahçe'de Ramazan Etkinlikleri" kapsamında çocuk programları, yazar/şair imza günleri ile sokak iftarları düzenlenecek.

Kağıthane Belediyesi, geleneksel eğlencelerin sahura kadar devam edeceği Hasbahçe'de Nihat Hatipoğlu, Abdurrahman Dilipak, Ömer Döngeloğlu, Dursun Ali Erzincanlı ve Senai Demirci söyleşileriyle Kağıthanelilerle buluşturacak.

Ramazan programında ayrıca orta oyunu, meddah, Karagör-Hacivat, ateş gösterileri, palyaçolar ile maskotlar yer alacak. Kağıthane Belediyesi'nin düzenlediği yarışmalar ve çocuk şarkılarından oluşan konserler renkli anlara sahne olacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kağıthaneliler İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement