Kahramanmaraş Giresun'da Düşen Helikopterin Şehit Pilotunun Baba Evinde Yas - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş Giresun'da Düşen Helikopterin Şehit Pilotunun Baba Evinde Yas

Kahramanmaraş Giresun\'da Düşen Helikopterin Şehit Pilotunun Baba Evinde Yas

Giresun'da düşen helikopterin şehit pilotunun baba evinde yasMücahit YOLCU/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- GİRESUN'un Alucra İlçesi'nde, bayramlaşmadan dönen askeri heyet ile ailelerini taşırken düşen helikopterin şehit olan pilotlarından 42 yaşındaki Yarbay Hilmi Özer'in acı haberi, memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde yaşayan ailesini yasa boğdu.

06.07.2016 15:36

Giresun'da düşen helikopterin şehit pilotunun baba evinde yas

Mücahit YOLCU/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- GİRESUN'un Alucra İlçesi'nde, bayramlaşmadan dönen askeri heyet ile ailelerini taşırken düşen helikopterin şehit olan pilotlarından 42 yaşındaki Yarbay Hilmi Özer'in acı haberi, memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde yaşayan ailesini yasa boğdu.

Giresun'un Alucra ve Gümüşhane'nin Kozağaç jandarma karakollarındaki personeli ziyaret eden askeri rütbeliler ile eş ve çocuklarını taşıyan Skorsky helikopterin Alucra İlçesi'ne bağlı Tohumluk Köyü yakınlarına düştüğü ve 7 kişinin yaşamını yitirdiği kazada pilot Yarbay Hilmi Özer de şehit oldu. Helikopterin pilotu olan Hilmi Özer'in şehit olduğu haberi, Elbistan'a da vekaleten kaymakamlık yapan Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan ve jandarma yetkilileri tarafından Battalgazi Mahallesi'nde yaşayan ailesine verildi. Şehadet haberiyle Cuma ve Fatma Özer çifti güçlükle yasa boğuldu. Acı haberle fenalık geçiren Cuma Özer, sağlık görevlileri tarafından ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ankara'da oturduğu evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtilen şehit pilot Yarbay Hilmi Özer'in cenazesi, Elbistan'da gündüz saatlerinde düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

FOTOĞRAFLI

DHA-Güvenlik - Türkiye-Kahramanmaraş - Mücahit YOLCU

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş Giresun'da Düşen Helikopterin Şehit Pilotunun Baba Evinde Yas - Son Dakika


Advertisement