Kahramanmaraş'ta Cinayet - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş'ta Cinayet

Kahramanmaraş'ta şizofren hastası kişi eniştesini 6 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

15.06.2016 02:33  Güncelleme: 16:33

Kahramanmaraş'ta şizofren hastası kişi eniştesini 6 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Alınan bilgilere göre, şizofren hastası Eyüp Dikici (33) tedavi gördüğü Eskişehir Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinden, babasının geçirdiği trafik kazası nedeniyle izinli olarak merkez Onikişubat ilçesi Osman Gazi Mahallesi 27. sokakta oturan ailesinin yanına geldi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde özel bir dershanede öğretmenlik yapan 2 çocuk babası Veysi Çetin de kayınpderinin geçirdiği kaza nedeniyle eşinin ailesinin yanına geldi.

Eniştesi ile henüz bilinmeyen nedenle tartışan Dikici, bıçakla eniştesi Çetin'i 6 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Daha sonra annesi Fatma Dikici ve kız kardeşi Selemet Çetin'e saldırdı. Bu sırada anne ve kız kardeşin sığındıkları komşularca olay polis ve sağlık ekiplerine bildirildi.

Olay yerine 112 Acil Servis ekipleri, Çetin'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri de olayın ardından Eskişehir'e gitmek için evden çıkan Dikici'yi gözaltına aldı.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Çetin'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna kaldırıldı.

Çetin'in kayın validesi Fatma Dikici, gözyaşları arasından "Veysi sen buraya ölmeye mi geldin oğlum" ifadeleriyle acısını dile getirdi.

Kahramanmaraş\'ta Cinayet
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş'ta Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement