Kalay, Bartın Eğitim-Bir-Sen Programına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Kalay, Bartın Eğitim-Bir-Sen Programına Katıldı

Kalay, Bartın Eğitim-Bir-Sen Programına Katıldı

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, Bartın Eğitim-Bir-Sen Kadın Komisyonu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılarak, kadınlara karanfil dağıttı.

08.03.2014 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, Bartın Eğitim-Bir-Sen Kadın Komisyonu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılarak, kadınlara karanfil dağıttı.

Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmenevi'nde düzenlenen etkinliğe AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, Belediye Meclis Üyesi adayları Canan Çavuşoğlu, Sanem Çöme, Osman Turna, İlker Camcı, Ferruh Harçvuran katıldı. Bartın Eğitim-Bir-Sen Kadın Komisyonu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay ve beraberindekiler ilk önce Bartın Eğitim-Bir-Sen Kadın Komisyonu üyelerine karanfil vererek, günlerini kutladı.

Dr. Kalay burada yaptığı konuşmada, "Kadınlarımızın sorunlarının sadece bir güne mahsus olması bizim için doğru değildir. Kadınlarımız bizim için aile ve toplumun temel taşı olduğuna göre, kadınlarımız çocuklarımızın annesi, toplumun bireyleri, bu noktada 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde kadınlarını sorunlarının önerilerinin tartılması açısından önemli bir gündür. Artık dünyada ve Türkiye'de geldiğimiz noktada kadınlar sosyal hayatın içerisinde önemli bir paya sahip oluyorlar. Özellikle son yıllarda hükümetimiz döneminde yapılan kanuni düzenlemelerde kadınlar toplumda sosyal hayatta daha fazla görünmeye başladılar. Siyaset içerisinde kadınların temsil oranı yüzde 4 civarındayken, geldiğimiz noktada yüzde 14'e kadar yükseldi. Kadınlar sosyal hayatın içerisinde her alanda eğitimde, tıpta, sağlıkta, ekonomide, siyasette ve her alanda daha çok gözükmeye başladılar. Bizlerde bu noktada genel merkez ve Başbakanımızın önerileri doğrultusunda şuanda girdiğimiz belediye seçimlerinde meclis üyesi adaylarımız içerisinde kadın temsilcilere en fazla önem veren partiyiz. Yaptığımız projelerde de kadınlara önem vererek, hazırladık. Yine son zamanlarda artan kadınlara şiddet nedeniyle, kadınların sığınabileceği kadın sığınma evini projelerimiz içine koyarak kadınların korunması sağlayacağız. Bu vesileyle hepinizin kadınlar gününü kutluyorum" dedi.

Daha sonra Kalay ve Belediye Meclis Üyesi adayları Mili Eğitim Müdürlüğü Akşam Sanat Okulu kurslarını ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerin Kadınlar Gününü kutladı. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kalay, Bartın Eğitim-Bir-Sen Programına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement