Kale Grubundan Sünnet Şöleni - Son Dakika
Yerel

Kale Grubundan Sünnet Şöleni

Çanakkale Kalebodur Seramik A.Ş'ye bağlı Yerköy Seramik Fabrikalası'nın kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, bu yıl üçüncü yapılan sünnet şöleni düzenlendi.

18.06.2014 18:55

Çanakkale Kalebodur Seramik A.Ş'ye bağlı Yerköy Seramik Fabrikalası'nın kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, bu yıl üçüncü yapılan sünnet şöleni düzenlendi.

Yerköy Kaleseramik Özel Organize Sanayi Bölgesinde Kaleseramik ve Kalekim Fabrika Tesislerinde düzenlenen sünnet şölenine Yozgat Vali Yardımcısı Kemal Şahin, Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Cumhuriyet Savcısı Semih Şimşir,  İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz daire amirleri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Organizasyonu Kale Seramik Yerköy Fabrikası Müdürü Oğuz Benli, Kalekim Yerköy Fabrikası Müdürü Koray Er, Kaleseramik Sosyal ve İdari İşler Müdürü Ekrem Demirarslan tarafından yürüttüğü sünnet şöleninde, fabrika personeli ve dar gelirli ailelerin çocuklarından olmak üzere toplam 41 çocuğun sünnet ettirildiği belirtildi.

Kale Grubunun katkıları ile alınan çeyrek altın ve çeşitli hediyeler Vali Yardımcısı Kemal Şahin,  Kaymakam Nevzat Şengök, Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu,  Cumhuriyet Savcısı Semih Şimşir ve diğer davetliler tarafından sünnet olan çocuklara takdim edildi.

Sünnet şöleninde katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunulurken, çocuklar için çeşitli eğlence programları düzenlendi. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kale Grubundan Sünnet Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement