Kaleiçi Festivali Start Alıyor - Son Dakika
Yerel

Kaleiçi Festivali Start Alıyor

Kaleiçi Festivali Start Alıyor

Muratpaşa Belediyesi’nce düzenlenen Uluslararası Kaleiçi Old Town Festivali, Üçkapılar Hadrianus Kapısı’ndan yarın saat 18:0’de start alıyorMuratpaşa Belediyesi’nce düzenlenen Kaleiçi Old Town Festivali; Küba’dan Havana, İtalya’dan Artino ve L’ Aquila, Makedonya’dan Üsküp ve Doyran, Filistin’den Beytüllahim (Bethlehem), Tunus’dan La Gauletta ve KKTC’den Girne kentlerinin katılımıyla yarın Üçkapılar’da başlıyor.

03.05.2016 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi'nce düzenlenen Uluslararası Kaleiçi Old Town Festivali, Üçkapılar Hadrianus Kapısı'ndan yarın saat 18: 0'de start alıyor

Muratpaşa Belediyesi'nce düzenlenen Kaleiçi Old Town Festivali; Küba'dan Havana, İtalya'dan Artino ve L' Aquila, Makedonya'dan Üsküp ve Doyran, Filistin'den Beytüllahim (Bethlehem), Tunus'dan La Gauletta ve KKTC'den Girne kentlerinin katılımıyla yarın Üçkapılar'da başlıyor.

KÜBA GECESİ VE SEREMONİ

Festival, onur konuğu olan Küba Havana'nın etkinlikleri ile başlayacak. Hadrianus Kapısı'nda yarın saat 18.00'de başlayacak etkinlik programı kapsamında dans atölyesi, puro yapımı ve serginin yanı sıra Latin Cuba Band konseriyle dans gösterileri yeralacak. Saat 19.00'da festival açılış seremonisi de Hadrianus Kapısı'nda gerçekleştirilecek. Seremoninin ardından Küba Gecesi, sahnelenecek. 22.00'de ise Kesik Minare'de Kaleiçi Geceleri etkinliği sunulacak.

DOĞA'NIN ÇOCUKLARI VE FESTİVAL PROGRAMI

Antalya'nın en genç orkestrası olan Doğa Okulları Genç Yetenek Orkestrası da, Kaleiçi Old Town Festivali'nin 4 Mayıs'ta Hadrianus Kapısı'ndaki açılışında sahne alacak. Uluslararası düzeyde tanıtıma katkı sağlamasının yanı sıra 4 gün boyunca Kaleiçi'ni coşkunun adresi haline getirecek olan festival kapsamındaki etkinliklerin tamamı ücretsiz olacak. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaleiçi Festivali Start Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement